Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Notebook 3DS max |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Tereza_01 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 06.pro.2014 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD 2014 Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 03.úno.2025 v 22:10 |
Zdravím,
vybírám nový ntb pro práci ve 3DS max + render Vray. Byl by doporučen herní ntb Asus ROG Flow X13, nicméně mě ještě zaujaly notebooky HP z řady Z Book. Nemáte prosím někdo zkušenosti, který z nich by byl pro tuto práci nejvhodnější? Cenově bych se ráda vešla do cca 50 000 Kč. Děkuji.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21882 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
16GB RAM v tom modelu Asus je pro 3ds Max málo, určitě sáhněte po nějakém modelu s 32GB. HP ZBook je špička, pokud se cenově vejdete, doporučuji ten.
|
|
![]() |
|
Tereza_01 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 06.pro.2014 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD 2014 Stav: Offline Bodů: 4 |
Děkuji za odpověď.
Nakonec jsem poměr cena-výkon vybrala HP Z Book Studio 16 G10 |
|
![]() |
|
honzic ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Revit 2024 Stav: Offline Bodů: 133 |
Pokud jsem si z fotek dobře všiml tak nemá numerickou klávesnici. To na práci v 3dmax není úplně vhodné. Já bych notebook bez numerické klávesnice na práci nekupoval.
|
|
![]() |
|
Ano, toho jsem si vědoma, nicméně pořád je to notebook a chci, aby měl alespoň trochu kompaktní rozměry pro přenášení.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,703 sekund.