Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Janek ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Stav: Offline Bodů: 69 |
![]() Zasláno: 12.čvc.2005 v 08:25 |
Zdravím všechny. Mám takový problém s Excellinkem. Po jeho nainstalování v ACAD2002LT mi nelze naloudit žádný další soubor menu. Když jej odinstaluji, můžu loudit jak chci. Protože skládám menu z více souborů, je to dost problém. Neví někdo, co s tím? Jenom připomenu, že před reinstalací počítače vše fungovalo regulérně. Instaloval jsem tentýž ACAD2002LT i tentýž Excellink. |
|
J.V.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
co vám to nahlásí při pokusu načíst to další menu?
|
|
![]() |
|
Janek ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Stav: Offline Bodů: 69 |
![]() |
No, chová se to zajímavě...... Při pokusu o načtení toho dalšího menu to prostě neudělalo vůbec nic, žádná hláška, žádná změna. Mohl jsem dokola klikat na Load a nic se nedělo. To jsem měl v Možnostech nastavenou cestu k menu ke svému jinak pojmenovanému souboru menu. Když jsem tuto cesto v Možnostech nastavil zpátky k originál menu, které bylo součástí instalace, tak už ty další menu potom načítat šly. To jsem z toho jelen |
|
J.V.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,422 sekund.