Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.093.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
grosek ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 30.pro.2010 Lokalita: ČR (VY) Používám: AutoCAD2010 Stav: Offline Bodů: 1 |
![]() Zasláno: 07.čvc.2011 v 13:55 |
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, mám nakreslený výkres v autocadu 2008. Po nějaké době jsem se ho snažil otevřít, ale zjistil jsem že se mi na určitých místech ztratil text. Můžete mi prosím poradit jak dosáhnot zpět textu. |
|
![]() |
|
hoboj ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 22.led.2008 Lokalita: ČR (HK) Používám: NX; ProE; Creo; I13; AutoCAD2011, SurfCAM, EdgeCAM Stav: Offline Bodů: 811 |
![]() |
Dobrý den,
prosím Vás vytvořte toto téma ve fóru pro AutoCAD, určitě Vám někdo rád odpoví...
Mohlo by to být třeba hladinami, ale to je těžké specifikovat.
Až napíšete téma viz. na zač. zprávy přidejte tento výkres k náhledu, nebo ke stažení
![]() Přeji pěkný den.
|
|
Vojtěch Visingr
|
|
![]() |
|
Topiarz ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 07.úno.2011 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Autocad Stav: Offline Bodů: 30 |
![]() |
Nechybí vám jen fonty? Hlásí to nějakou chybu?
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6204 |
![]() |
Netvořil jste prosím některé texty jako poznámky (anotativní objekty) a nemáte nastaveno špatně měřítko poznámek nebo jejich zobrazování?
Upravil PepaR - 19.čvc.2011 v 09:34 |
|
![]() |
|
Peter Jirat ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3944 |
![]() |
Anebo, pokud ten výkres používáte jako xref, není text tvořen atributy bloku, které tak krásně po naxrefování zmizí?
|
|
![]() |
|
makuvka ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 20.čvc.2011 Lokalita: ČR (JM) Používám: Autocad Stav: Offline Bodů: 6 |
![]() |
zkuste napsat příkaz: filter
ve filtru si vyberte text, potom dejte apply, do příkazového řádku dejte all. Mělo by to vybrat všechny texty ve výkrese, pokud nejsou zmrazeny nebo součástí bloku a pod. Pak si vyberte Tools -> bring to front Pokud byly texty skryté pod nějakým objektem, nejčastěji wipeoutem, tak se objeví. Upravil makuvka - 20.čvc.2011 v 21:45 |
|
m
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,148 sekund.