ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Přes 123.000 registrovaných u nás, celkem 1.130.000 registrovaných (CZ+EN). Tipy pro AutoCAD 2027, pro Inventor 2027 a pro Revit 2027. Nový Kalkulátor nosníků, Spirograf generátor a Regresní křivky v sekci Převodníky. Kompletní příkazy a proměnné AutoCADu 2027.
Konference CADfórum 2026 - automatizace navrhování
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na emea.support.arkance.world
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoZnalostní test AutoCADu 2007 na autodeskclubu

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
CAD/BIM
Stav: Offline
Bodů: 6234
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Znalostní test AutoCADu 2007 na autodeskclubu
    Zasláno: 12.zář.2007 v 14:53
Tak jsem se konečně dostal k tomu vyplnit ten test, výsledky ovšem nevalné a přílišná sebedůvěra se musela ohnout před tím, kdo otázky vymýšlel.

Počet správně zodpovězených otázek: 28

Jak jste dopadli Vy?
Zpět nahoru
Petr Bláha Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 27.čer.2005
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD R14=>2021 CZ, Revit B/A 7.0=>2021 CZ
Bodů: 571
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.zář.2007 v 15:24
Vystihl jste to naprosto přesně a velmi kulantně ... já bych napsal, že otázky vymýšlel asi nějaký .
Některá slova jsem si musel i najít, neb jsem ani nepochopil, co to vlastně znamená. Dost otázek je kategorie: museli byste si pamatovat naprosto nepodstatnou a zbytečnou věc, abyste odpověděli správně.

A počet bodů? ... zklamu Vás ... u desáté otázky jsem to vzdal, dnes na to nemám náladu. Hodnotu a účelnost otázek typu "10. Jaké je výchozí zorné pole kamery?" nebo "14. Která volba není dostupná v dialogu Upravit nastavení přenosu při vytváření balíčku ze sady listů?" posuďte sami.

Každopádně jste opravdu dobrý, 28 z 30 správně bych asi nezvládl, ani pokud bych si to všechno postupně vyhledal a vyzkoušel v CADu.
Zpět nahoru
zisoun Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 25.pro.2006
Používám:
AutoCAD LT 2007
Bodů: 232
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.zář.2007 v 15:48
Já jsem vydržel až do konce a dostal jsem se na 23 správných odpovědí. Ale jak už jsem podotknul v jiném příspěvku, mám k dispozici pouze verzi LT, a proto jsem otázky týkajících se 3D operací a funkcí pouze tipoval. Hledat se mi to někde taky nechtělo.
Zisounek
Zpět nahoru
liborhabrnal Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 02.lis.2006
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Civil 3d 2008
Bodů: 37
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.zář.2007 v 16:09
Přesně tak Smile po 10 otázce jsem zvolil system RANDOM a vyšlo mi taky kolem 20 otázek. To byl spíše test pro vývojáře Acadu než pro uživatele Acadu ale dobrý Smile určitě to vyhraje někdo kdo ma velmi blizko k náhledu k odpovědím nebo ... Smile
Zpět nahoru
TOP uživatel
TOP uživatel

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.zář.2007 v 16:23
No ale myslím, že pointa byla právě v tom, odpovědět na "nekreslící" otázky právě bez hledání v ACADu!
Zpět nahoru
doping Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD 2009
Bodů: 24
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.zář.2007 v 07:34
Myslím že výsledek testu nevypovídá nic o úrovni uživatele.
Při plném využití softu většinu příkazů přeci zadáváme podvědomě a již nepřemýšlíme jak to udělat, ale co udělat a včas odevzdat.  
Standa Kadlčík
Zpět nahoru
Ferdinand Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD
Bodů: 1919
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.zář.2007 v 09:09
Mně ten test vcelku nic neříkal, poněvadž a. užívám AutoCAD2004 b. pracuji pouze ve 2D. Otázky byly fakt nesrozumitelné (patrně to překládala nějaká sekretářka z angličtiny...) a u některých (u kterých se jednalo o kreslení) se mi nepodařilo docílit ani jedné z uvedených odpovědí.
-FerTh-
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Používám:
CAD/BIM
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.zář.2007 v 15:07
No já dělám taky jen ve 2D, spíš mě zajímalo co vymysleli a jak je to obtížné. Ono co si budem namlouvat, z hlavy jsme to nemohl zodovědět a kdo tak učinil, tak před ním smekám. Já seděl v knihovně školy, kde mají plnohodnotný CAD a zkoušel jsem. Nicméně některé kreslící otázky, byt byly pouze pro 2D, nešly sestrojit a to jsem vyzkoušel všecky možné cestičky a prostudoval celou nápovědu i fóra.

Samozřejmě takový test nemůže být objektivní, ale myslím si, že tento test byl některými otázkami:
1) špatně formulován a někdy šlo o slovíčkaření.
2) u některých tázek, především konstrukčních nešlo dosáhnout ani jedné z uvedených možností.

Zpět nahoru
TOP uživatel
TOP uživatel

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.zář.2007 v 16:44
Které ty kreslící byly neřešitelné? ... to by mě zajímalo, záhady mám rád
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Používám:
CAD/BIM
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.zář.2007 v 18:11
No neřešitelné byly pro mě, je možné, že zdatnější 3D modelář by si s němi poradil šmahem. To zadání těch 2 úloh, jsem si opsal a jednu z nich mi modeloval kolega ve Rhinu pro zajímavost a taky mu nevyšla. Posílám PM.

Upravil PepaR - 19.zář.2007 v 09:40
Zpět nahoru
pfohl Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 19.čer.2006
Lokalita: Denmark
Bodů: 5
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.říj.2007 v 18:27
rozhodně si myslím, že tento test by byl vhodnější pro lektory, kteří mají někoho naučit, co všechno Acad dokáže. Mám praxi v Autocadu 6 let, pracuji s R2007 a rozhodně si myslím, že člověk by se neměl jako vopice učit všechno, ale pouze věci, které sám využije. RP
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Používám:
CAD/BIM
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.říj.2007 v 21:38
No jsem toho názoru, že test byl buď překládán z anglického originálu a byl pak často špatně formulován neboť jsme si jist, že by si s některými úlohami nevěděli rady ani lektoři.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2770:Urychlí Intel HT Pentium-4 moje CAD aplikace?
Tip 1275:VIPJak měřit grafický výkon PC workstation pro Inventor?
Tip 2290:Jak vytisknout stránku HW testu na HP DeskJet 3820?
Tip 11682:VIPZdraví 3D modelu a další tajné klávesové zkratky Inventoru.
Tip 11619:VIPRevit benchmark - jak měřit výkon PC workstation pro Revit.
Tip 2094:Mohu v souboru ACAD.PGP používat makra?

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,930 sekund.