Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.101.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a
proměnné prostředí AutoCADu.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21992 |
![]() Zasláno: 06.kvě.2010 v 15:29 |
Můžete vyzkoušet soubor PLT-test ze stránky Download - jeden nebo druhý soubor (Copy /B) by měl projít.
|
|
![]() |
|
baltazarek ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 09.dub.2009 Lokalita: Czech Republic Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 6 |
![]() |
Ahoj, ovladace jsem jiz zkousel vsechny mozne. Email vam poslu. Tom
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2578 |
![]() |
A ještě něco. Zkoušel jste použít ovladač, který by měl být součástí Win XP?
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2578 |
![]() |
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
baltazarek ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 09.dub.2009 Lokalita: Czech Republic Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 6 |
![]() |
takže sehnat hpgl2 soubor a poslat ho přes prikaz COPY na LPT port. Super. Takze chybu kabelu vyloucim pres print server, a chybu ovladace pomoci PRN souboru. Nevite kde stahnu nejaky soubor ? Pokud ani jedno nepomuze je vadny plotr. Diky
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21992 |
![]() |
Printserver na LPT vyloučí chybu kabelu, ale ne případnou chybu interface v plotru.
Driver je jen nástroj jak převést popis stránky do jazyka daného zařízení (zde HPGL2). Jakýkoliv HPGL2 soubor můžete také jen přímo zkopírovat na plotr.
|
|
![]() |
|
![]() |
Kabelů mám několik, zítra vyzkouším. Zajímala by mě možnost tisku be driverů. To udělám prosím jak ? Ještě mě napadlo vyzkoušet přímo printserver na LPT port. Tím bych vyřešil problem s kabelem. Tom
|
|
![]() |
|
![]() |
A to máte na mysli kabel, plotr nebo PC - anebo snad - pro jistotu - raději všechno ?
![]() Vzdáváte se nějak snadno ...
Pokud vím, tak u nás s kombinací XP/HP750C+ problém nebyl (byť to bylo jen jedno PC)
Začal bych kabelem - V první řadě nesmí být moc dlouhý (do 3m?) a mám ten pocit, že musí být "schopný obousměrné komunikace" (Jak se to správně nazývá, už nevím)
Hierarchii Win XP neznám (a měli jsme s cadem funkční jen jedny), ale určitě tu nebylo něco jako "Home" a na druhé straně to nebyl "Prof64bit"
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
To asi ne - je možné zkusit jiné připojení (LAN), jiný kabel, tisk bez driveru, nastavení panelu, vyměnit interface, atd. atd.
|
|
![]() |
|
![]() |
OKI, takže vyhodit ? Tom
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Těch příčin může být celá řada - od vadného portu, přes nevhodný kabel až po problém driveru či nesprávné nastavení na panelu.
|
|
![]() |
|
![]() |
Ahoj vsem. Sehnal jsem ploter HP Design Jet 750C+ a pokousim se ho rozjet pod WIN Xp Pro. Propojení mám pomocí LPT portu. Stahl jsem ovladace z HP a pokud vytisknu napriklad zkusebni stranku z WIN tak na ploteru bliká receivink a poté to prejde do rezimu Ready ale nic to nevytiskne. Ani ve fronte v ploteru nic neni. Nevite prosim nekdo jak to opravit, kde by mohl byt problem ? Pokud tisknu primo z plotru nejaky sample tak to jede. Diky, Tom
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,227 sekund.