Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
alda ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 04.říj.2007 Lokalita: ČR (OL) Používám: AutoCADLT 2024 Stav: Offline Bodů: 113 |
![]() Zasláno: 15.dub.2011 v 15:09 |
Tak u mě "MDI" přehazuje záložky výkresů. Když načtu větší počet výkresů než se vejde záložek do lišty tak zbytek zobrazí v roletě. Při vybírání výkresů z rolety začne pořadí záložek v liště míchat. Takže když si načtu určitý sled výkresů/podlaží tak je to za chvíli promíchané. U iDWG se sice musí "rolovat" horizontálně, ale udrží celou dobu řazení záložek, včetně nově otevřených. |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6204 |
![]() |
Dřívější verze byly free, ty poslední již placené. To ale teď není podstatné, neboť autor vývoj ukončil. Každopádně na přepínání a organizaci otevřených výkresů i rozvržení to byla špička a ještě ji žádná jiná alternativa nepřekovala.
|
|
![]() |
|
alda ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 04.říj.2007 Lokalita: ČR (OL) Používám: AutoCADLT 2024 Stav: Offline Bodů: 113 |
![]() |
Aha. Při chvilce volna ještě vyzkouším. Když jsem se kdysi rozhodoval mezi "MDI" a "iDWG", tak mi tam neseděla zrovna ta roletka. A iDWG je myslím pružnější v nastavování. Pokud se nepletu byl DocBar placený (trial), ten jsem jen zkoukl. |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6204 |
![]() |
Co máte prosím na mysli tím zpřeházením. Mě zůstávají v roletce pozice jednotlivých výkresů i při přepínání stále stejné. |
|
![]() |
|
![]() |
Autor aktualizuje minimálně instalátor (ACAD2012, 32/64bit) a nadpisy na své stránce (ty psané latinkou, zbytek je rozsypaný čaj). Oproti "MDI" má výhodu, že dokáže udržet pořadí výkresů podle názvu souboru. "MDI" má roletku, v které když vyberu výkres, tak se ostatní zpřehází a já jsem úplně ztracený. (RPVÝKRES) bez komentáře. |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21899 |
![]() |
Výrobce této utility ji už delší dobu neaktualizoval. Možná zkuste vestavěné funkce přepínání výkresů (
RPVÝKRES), nebo utilitu MDI Drawing Tabs - viz Download.
|
|
![]() |
|
![]() |
Zdravím. S novým strojem jsem přešel na Win7/64bit. Při otevírání více výkresů najednou nebo při větším množství otevřených výkresů padá ACAD a support hlásí že je chyba na straně iDwgTab: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=15495768&linkID=9240617 Mám nainstalovanou aktuální verzi iDwgTab 2.0.0.4 patch 3. Na WinXP fungoval bez problémů. Má s touto chybou někdo zkušenost? Díky Upravil alda - 14.dub.2011 v 13:34 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,230 sekund.