Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21882 |
![]() Zasláno: 04.lis.2004 v 11:59 |
Ano je to tak.
U lokální (standardní) licence použijete Pomůcku pro přenos licencí (Start > Programy > Autodesk > AutoCAD 200x > Pomůcka pro přenos licení), u plovoucí síťové licence jen jednoduše zadáte VYPŮJČILICENCI - viz: http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=4017 |
|
![]() |
|
Dlouhy ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Autodesk Map 3D 2016 Stav: Offline Bodů: 31 |
![]() |
Dobrý den, Váš produkt "AutoCAD Mechanical Power Pack" neznám, ale nedávno jsem se ptal na něco podobného u AutoCad 2005 - síťová instalace. U nové řady 2005 je již standardně funkce na vypůjčení licencí NÁSTROJE - VYPŮJČENÍ LICENCÍ. Pokud se jedná o lokální instalaci je tato možnost pokud se nepletu (i ve starších verzích) pomocí "Pomůcka pro přenos licencí". Přeji krásný den |
|
![]() |
|
Kubíček ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD 2020 a Inventor 2020 Stav: Offline Bodů: 104 |
![]() |
Dobrý den. Pro studenty zavádíte zajímavé ceny. Vzhledem k tomu, že už dávno studentem nejsem, zajímalo by mě jak je to s vlastními uživateli a v podstatě přenositelností licence mezi PC a notebookem.. Na stolním PC mám v práci nainstlovaný AutoCAD Mechanical Power Pack. Zajímalo by mě, zda je možné, v případě cesty za zákazníkem tento produkt využívat po přechodnou dobu na notebooku, když budeme mimo pracoviště. S pozdravem &nb sp; kubicek@egetek.cz |
|
jku
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,512 sekund.