ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Přes 122.750 registrovaných u nás, celkem 1.125.000 registrovaných (CZ+EN). Tipy pro AutoCAD 2027, pro Inventor 2027 a pro Revit 2027. Nový Kalkulátor nosníků, Spirograf generátor a Regresní křivky v sekci Převodníky. Kompletní příkazy a proměnné AutoCADu 2027.
Be.Smart Connector - ACC-Bluebeam
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na emea.support.arkance.world
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoPadající Autocad LT

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
ARKANCE

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Implementujeme řešení Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 22188
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Padající Autocad LT
    Zasláno: 20.led.2012 v 08:36
To ale není hlášení AutoCADu - něco se nelíbí systému, nicméně příčina může sahat od hardware (paměti, grafika) až po viry, antiviry nebo kolizi s jinou aplikací.
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - arkance.world
(podpora viz emea.support.arkance.world)
Zpět nahoru
dandyho Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 20.led.2012
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 2
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.led.2012 v 08:29
Ahoj všem, mám Autocad LT2006 a stává se mi, že se Autocad sám ukončí s hláškou, kterou přikládám na obrázku. Děje se to i po přeinstalaci PC s WindowsXP a ukončení je náhodné. Autocad má nainstalován SP a veškeré hotfixy. PC je DELL OptiPlex 755 (Core2Duo 2,33GHz a 1GB RAM). Googlim a googlim a nic zásadního jsem nenašel. Můžete mi pomoci :-)
Díky
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 20120120_082842_autocad-error.JPG

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4948:Porovnání plné a LT verze AutoCADu.
Tip 11229:Mohu používat AutoCAD LT 2015/2016 na MacOS Sierra?
Tip 7231:Proč je AutoCAD LT pomalejší než plný AutoCAD?
Tip 6231:Jaké verze .NET Framework jsou využívány jednotlivými verzemi AutoCADu?
Tip 1588:Mohu použít Express Tools v AutoCADu LT?
Tip 8748:Jak v AutoCADu LT zapnout perspektivní 3D zobrazení?

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,227 sekund.