Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() Zasláno: 11.led.2006 v 13:33 |
Pardon, překlep - ASOCIACE. Anebo SPOUŠTĚNÍ. Anebo COMMANDER. Bohužel už nevím přesně, jak se nazýval ten příspěvek
![]() |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
Ako? Keď si dám hľadať ASSOCIACE, nájde mi len túto tému. |
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
Problém již diskutován - hledat: ASSOCIACE
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2578 |
![]() |
Možná jem konzervativní, ale nevidím praktický smysl Vašeho požadavku. Možná je to pochopitelné snahou o co nejrychlejší otevření všech potřebných souborů. Nicméně: - pokusil jsem se o totéž, a otevřel se mi pouze 1 acad s pouze 1 souborem. (win 2000, P4/3GHz/1GB RAM, Civil 3D 2005 - nastavení přitom splňuje tip 2312) zřejmě mi windows nestíhají postupně otevřít všechny 3 acady - mně to ale nevadí, jen jsem si ověřoval Váš problém - osobně dávám při současném otevření více souborů (a to je často) z důvodu bezpečnosti přednost kombinaci sezení - v jednom mám samostatně hlavní soubor (do kterého kreslím), v druhém mám více souborů, z nichž jen získávám informace. Spadne-li druhé sezení, neshodí mi soubor s aktuálními daty |
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
Otasek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 14.lis.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 340 |
![]() |
Zdravím, ikdyž je to mimo mísu, ale k podobnému tématu..mám podobný problém, ale když chci otevřít *.STP v inventoru. Pokoušel jsem se aplipovat podobný postup, ale nějak se nazadařilo
======================== problém vyřešen, stačilo se podívat, co je nastaveno u IPT a stejné hodnoty zadat k STP přemýšlet nebolí, jen to dlouho trvá... ![]() ======================== Upravil Otasek - 10.led.2006 v 15:34 |
|
používám: ASI9 SP4
Ing. Vladimír Janča Konstrukce strojů a zařízení Kvasice |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21967 |
![]() |
nezáleží to jen na SDI - viz:
http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=2312 |
|
![]() |
|
Petr1 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 23.říj.2005 Lokalita: ČR (PA) Používám: LT 2004, 2007, ElProCadLT Stav: Offline Bodů: 11 |
![]() |
Nevim jak v jinych programech, ale v ACLT 2004 toto ridi promenna SDI |
|
![]() |
|
davidssson ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 09.led.2006 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() |
Chtěl bych, aby se mi po otevření více *.dwg souborů najednou (které otevřu buď v Explorerovském okně nebo v Total Commanderu) otevřel pouze jeden "jediný" AutoCad. Nyní, když označím např. v Commanderu 3 soubory, otevřou se mi 3 AutoCady, každý s jedním souborem. Přitom, když otevřu více souborů přímo z AutoCadu je vše v pořádku a všechny "3" soubory obsluhuji z jedné aplikace. V čem je problém. Prosím poraďte. Šťoural jsem se v nastaveních a už si nevím rady. Díky. |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,180 sekund.