Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Ľubomír Pápay ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Slovensko Používám: AIS2009, AIS 2012 Stav: Offline Bodů: 960 |
![]() Zasláno: 31.srp.2015 v 10:10 |
To Quadro bolo vo svojej dobe dobré, ale teraz je to už asi len do múzea...Skúšal som ho s pamäťou 1GB na WIN7. Bieda. Vôbec neodporúčam....
|
|
Ľubomír Pápay
Inventor 2009,2012 |
|
![]() |
|
Carodej2 ![]() Zasloužilý člen ![]() ![]() Přihlášen: 16.bře.2011 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Inventor 2020 Stav: Offline Bodů: 137 |
![]() |
Díky za názory, zatím je to 1:1
![]() Co jsem si četl, tak FX 3400 byla ve své době dost dobrá (rok 2005), GT 200 je průměr (novější o 4 roky). Ale v mém případě je FX stará cca 7,8 let, GT je stará 4,5 let. |
|
![]() |
|
Ľubomír Pápay ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Slovensko Používám: AIS2009, AIS 2012 Stav: Offline Bodů: 960 |
![]() |
Ako je to Quadro staré? A na akom OS to chcete prevádzkovať?
|
|
Ľubomír Pápay
Inventor 2009,2012 |
|
![]() |
|
kvapil_dc ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 10.led.2014 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD ecscad 2014 R2 Stav: Offline Bodů: 215 |
![]() |
Já bych volil to GT, obě jsou výkonově +/- stejné, ale GT je o krapet novější a má o třídu novější technologie (DX10, ...) a předpokládám, že středoškolák nebude jen kreslit.
|
|
![]() |
|
VlJanecek ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Stav: Offline Bodů: 463 |
![]() |
Quadro bude podle mně lepší, ale přímo podporovaná není ani jedna z nich.
|
|
![]() |
|
Carodej2 ![]() Zasloužilý člen ![]() ![]() Přihlášen: 16.bře.2011 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Inventor 2020 Stav: Offline Bodů: 137 |
![]() |
Dobrý den, skládám počítač, ze 3 starých PC chci vytvořit co nejlepší možnou variantu pro středoškoláka, aby mu tam šel i Inventor, a nevím, jakou mám použít grafickou kartu. Na výběr mám Gigabyte GeForce GT 220 1GB a Quadro FX 3400 256MB, poradíte mi, která je lepší?
Díky. |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.