Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
mirozav ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 04.lis.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Autocad 2008 English Stav: Offline Bodů: 100 |
![]() Zasláno: 24.úno.2006 v 13:53 |
Ukoncit a znovuspustit cad som skusal mozno 5x a skusal som aj 2x restart celeho PC. Nepomohlo. Reinstall zaberie vzdy. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
Taky mě to zlobilo kdysi - pomohla pouze reinstalace. Myslím, že to má souvislost s Microsoft Windows Servis Pack -em.
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Ivan Rybák ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 10.lis.2005 Lokalita: ČR (LB) Používám: Civil 3D 2010 Stav: Offline Bodů: 109 |
![]() |
Měl jsem stejný problém (myslím u Autocadu 2002) a stačilo ukončit a znovu spustit Autocad.
|
|
![]() |
|
mirozav ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 04.lis.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Autocad 2008 English Stav: Offline Bodů: 100 |
![]() |
Nic som nemenil, nic som neinstaloval...
Preto mi je to divne, ale aj tak dikes za nazory. Uz prebieha reinstalll, cas su peniaze a bez toho sa mi akosi zle robi.... ![]() |
|
![]() |
|
MichalO ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 14.bře.2005 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Acad 2009 Stav: Offline Bodů: 76 |
![]() |
Nepoužil jste v poslední době nějaký nástroj na opravu registrů? Pokud ano, pomůže jen přeinstalace.
|
|
Majkl
|
|
![]() |
|
![]() |
To je jasne, ze mam vysvietenu entitu.
|
|
![]() |
|
Mrázek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
![]() |
Je dobré mít vybranou (vysvícenou) entitu, jejíž vlastnosti zjišťuji...
|
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
![]() |
|
![]() |
Prosim o radu, po stlaceni buttonu vlastnosti mi vyskoci okno vlastnosti, ale uplne prazdne.
![]() Vsetky vlastnosti mi zrazu zmizli, ostalo len prazdne okno.... Nevie nahodou prosim niekto poradit, kde som omylom klikol? |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,765 sekund.