Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Autor | ||
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2578 |
![]() Zasláno: 22.bře.2006 v 09:27 |
|
Jak už tu několikrát zaznělo, tak pokud se to přenáší přes "kopírovat s referenčním bodem", tak žádné problémy s přesností dat nejsou
|
||
J. Mantlík
|
||
![]() |
||
Kubeczka ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD 2018, Inventor 2018 Stav: Offline Bodů: 141 |
![]() |
|
Jen malá poznámka pro Mirozav: pokud to děláte přes schránku, tak si musíte uvědomit, že přenos se děje ve formátu nikoliv DWG, ale WMF, což znamená, že máte sníženou přesnost a tudiž se to může projevit na přesnosti dat. Raději přenášet Pišblokem.
|
||
![]() |
||
mirozav ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 04.lis.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Autocad 2008 English Stav: Offline Bodů: 100 |
![]() |
|
Ja to riesim rychlou cestou:
Zalozim novy vykres (alebo pouzijem vlastny vzor), oznacim co potrebujem a prekopcim do toho noveho vykresu. Zatial bez problemov. ![]() A nemusim hladat, kde kto co zasil a navyse dalsie pracne cistenie (purge a spol.) iked je to aj u mna mnohopuzivany prikaz. ![]() |
||
![]() |
||
Kotlaba ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: ČR (SČ) Používám: už žádné Stav: Offline Bodů: 388 |
![]() |
|
Když to píšete, vzpomněl jsem si, že ty neviditelné bloky se mi ve výkresu vylíhly hlavně když jsem použil jako podklad výkres od některého z kolegů. |
||
![]() |
||
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
|
Tak jsem to taky dělal...
![]() ![]() |
||
-FerTh-
|
||
![]() |
||
Kotlaba ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: ČR (SČ) Používám: už žádné Stav: Offline Bodů: 388 |
![]() |
|
S neviditelnými bloky jsem se také potýkal. Řešil jsem to tak, že jsem nakreslil nějaký rozpoznatelný tvar, naříklad kružnici, ten blok jsem tou kružnicí předefinoval a pak jsem se divil, kolik těch bloků ve výkresu je.
|
||
![]() |
||
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
|
Blahoželám.
![]() |
||
![]() |
||
Janek ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Stav: Offline Bodů: 69 |
![]() |
|
Tak už jsem na ten neviditelnej blok vyzrál......... Ostatní hladiny jsem všechny pozamykal a dal jsem _delete _all a bylo to v cajku........ Díky všem za rady....
![]() |
||
J.V.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
![]() |
||
J.V.
|
||
![]() |
||
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
|
To bol pokus o vtip. Keď zmažete DWG, budete mať po probléme. |
||
![]() |
||
![]() |
|
![]() Našlo to jakejsi neviditelnej blok......... Ale jak se ho zbavím, když je mrcha neviditelnej......... |
||
J.V.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
To právě nechci, když už ho mám tak pěkně udělanej........ Akorát z něho chci dostat to něco, co tam zbytečně zavazí a nemůžu to najít........ |
||
J.V.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
![]() |
||
J.V.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
![]() |
||
J.V.
|
||
![]() |
||
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
|
Co takhle DWG? :-) |
||
![]() |
||
musil ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 03.srp.2005 Lokalita: ČR (VY) Používám: Cad 2002LT EN Stav: Offline Bodů: 162 |
![]() |
|
co takhle rozvržení
Upravil musil - 16.bře.2006 v 20:54 |
||
![]() |
||
Radim Cech ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: Autodesk Civil 2020 Stav: Offline Bodů: 848 |
![]() |
|
A co tak smazat ten LAYOUT?
|
||
R.C.
OSTRAVA |
||
![]() |
||
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
|
1. Nakreslit čáru v hladině, kterou chci mermomocí vymazat nadobro
2. Příkaz laydel (z ET) 3. Příkaz _purge - v dialogu vybrat Layers... 4. Děkovný dopis ![]() |
||
-FerTh-
|
||
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,367 sekund.