ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů. Proměnné prostředí AutoCADu.
Registrujte se na konferenci CADfórum 2025 - automatizace navrhování
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoTisk celobarevných výplní

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Bulicek Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 18.led.2005
Stav: Offline
Bodů: 9
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Tisk celobarevných výplní
    Zasláno: 21.čer.2006 v 10:24

Dobrý den,

rozvržení začnu používat, jakmile ho pochopím. Ale já sem snad rychlo-chápavej, tak to bude ok. Příručku jsem si objednal tu, co sem popisoval, snad sem udělal dobře a nebude to kniha plná slátanin.

Zpět nahoru
Machacek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
BricsCAD, Cadkon MEP
Bodů: 720
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.čer.2006 v 07:19

S tím solidem Vám bohužel neporadím. Možná zkusit něco s nastavením FILLMODE nebo TEXTFILL.

Že nevyužíváte rozvržení je škoda, je to velký přínos.

Ohledně knih už se toho tady napsalo hodně. Každý kdo kreslí v CADu by asi po ruce měl mít nějakou bilbli.  Mistrovstí v CADu je dobrá kniha. Já mám doma ještě knížku o CADu od George Omury.

Jiří Macháček

BricsCAD, Cadkon MEP
Zpět nahoru
Bulicek Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 18.led.2005
Bodů: 9
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.čer.2006 v 07:09

Dobrý den, už si připadám jak  hovádko,   protože nic nevím.

Mám problém: Potřebuji tisknout kóty typu solid zárověň s funkcí tisku ve skrytém režimu. Tzn. že na jednom výkrese potřebuji jak celobarevné výplně, tak i část výkresu je 3D model, kde potřebuji mít skryté hrany. Když zadám při tisku skrýt hrany, skryje se i solid kóta (celobarevné výplně desky). Mám nějaké tušení, že by to mělo jít přes funkci rozvržení, ale nejsem si jistý. A za 8 let jsem funkci rozvržení nepotřeboval, tak jí ani neovládám. Tak se ptám, jak se to normálně dělá?

A ještě jedna věc: Co si myslíte o příručce Mistrovství v AutoCADu pro verze 2004 až 2006, Ellen Finkelstein. http://knihy.cpress.cz/Book.asp?ID=1401 Musím si asi nějakou příručku koupit a nevím jakou, na trhu jich je několik, snad má někdo zkušenosti a dobře poradí,

díky Aleš Bulíček.

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10227:VIPJak vynutit rastrový typ výplně ploch v PDF? (bez proužků)
Tip 2964:VIPJak vytvořit poloprůhledné celobarevné výplně (šrafy)?
Tip 313:VIPProč se nevykreslí celobarevná výplň ve výkresovém prostoru?
Tip 4910:Nesprávně vytištěná výplň v DWF souborech.
Tip 1724:VIPOblouky mají při zoomu zubaté tvary a celobarevná výplň nedosahuje přesně k obloukové hranici. Nelze napravit pomocí VIEWRES.
Tip 6941:AutoCAD mi nezobrazuje celobarevné šrafy a výplně.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,305 sekund.