ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoNelze ULOŽIT Revit

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
JKA Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.lis.2017
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Autocad LT 2014
Stav: Offline
Bodů: 97
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nelze ULOŽIT Revit
    Zasláno: 26.úno.2021 v 15:36
Tento projekt mi byl zaslán jako "odpojený od centrálu" a následně jsem si ho chtěl pro jistotu ještě přeuložit a nejspíš jsem udělal chybu, že jsem ho uložil jako centrální model...Když ho přeuložím pouze jako projekt. Tak to již funguje, mockrát děkuji všem.
Zpět nahoru
Jakub Jansa Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 03.led.2019
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Revit 20xx
Bodů: 8
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.úno.2021 v 15:25
Dobrý den, 
vypadá to, že máte otevřený přímo centrální model. A pokud ano, tak do něho ukládat nepůjde. 
Pokud je sdílená spolupráce záměrná, tak pozor na poškození centrálního modelu. Pokud ne tak odpojit od centrálního modelu, vytvořit lokální kopii a v ní již bude fungovat ukládání jak má.

S pozdravem
Jansa
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'21, '24, RVT'21, '24
Bodů: 1273
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.úno.2021 v 15:21
Aha, a zkoušel jste klavesovou zkratku Ctrl+S?
A vubec... Vy asi pracujete na centrálním modelu - soudím podle one kostičky se zelenými šipkami na Vašem prvním obrazku... -> Neberte to "osobně", ale víte o tom...? Víte co děláte a děláte to záměrně?
JASponza

ACA (AutoCAD) 21, 24
RVT 21, 24

Win 10, 11 x64
Zpět nahoru
JKA Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Používám:
Autocad LT 2014
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.úno.2021 v 15:16
Není, projekt mohu upravovat a i ukládat, ale musím volit buď "soubor->uložit jako" a nebo při ukončení práce zavřít křížek a jsem pobídnut zda chci uložit změny. I připomínání uložení projektu funguje. Pouze "Uložit" nemohu mačkat...Děkuji.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 80735/wtfwtf2.png

Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'21, '24, RVT'21, '24
Bodů: 1273
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.úno.2021 v 14:52
A není proejkt jen pro čtení? Pravým klikem na RVT soubor -> vlastnosti a tam to prozkoumejte...?
JASponza

ACA (AutoCAD) 21, 24
RVT 21, 24

Win 10, 11 x64
Zpět nahoru
JKA Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Používám:
Autocad LT 2014
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.úno.2021 v 14:47
Dobrý den, stále mi u jednoho projektu nefunguje tlačítko uložit CTRL+S. Nějaký nápad co dělám špatně ? Děkuji.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 80735/wtfwtfwtf.png

Zpět nahoru
JKA Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Používám:
Autocad LT 2014
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.úno.2021 v 09:47
Dobrý den,

uložil jsem si projekt pod novým názvem "uložit jako" a nyní nemohu průběžně ukládat pomocí tlačítka "uložit" (je neaktivní-bílé). Ukládat mohu pouze přes "uložit jako" a nebo po upozornění před ukončením Revitu.

Předem děkuji.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 7155:VIPOdpojování síťových disků a mizení LAN souborů ve Windows XP.
Tip 12621:Jak zadat rozměry v Revitu v jiných jednotkách?
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).
Tip 12689:Příkaz Uložit nelze provést, protože probíhají výpočty dat Barevné výplně.
Tip 6013:VIPChyba [1.5.-124] při vracení síťové licence.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,215 sekund.