Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Jak jsem uvedl výše, pravým myšítkem klepněte v panelu stromové architektury na odvozené těleso pro vyskočení menu a dále klepněte na "přerušit spojení se zákl. součástí" nebo tak nějak se to jmenuje...
Stáhl jsem soubor Vacky.ipt. Otevřít jde, ale s chybovým hlášením, že nemůže najít původní sestavu va.iam. V tomto případě by asi bylo dobré u odvozené součásti přerušit spojení se zdrojovým souborem.
jo uz se mi to povedlo akorat mam dva problemy prvni je ze vsechny komponenty jsou ze stejneho materialu ale to se da opravit a druhy je ze to ma 45 Mb jde to nejak snizit ta velikost?
Otevřete si novou součást, vyskočte z náčrtu, v panelu nástrojů najděte "odvozená součást" a vyberte co potřebujete - např.sestavu. Před zasláním do Cad knihovny bych ještě zrušil spojení ze základní sestavou - pravé myšítko ve stromě modelu.
Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru