Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Mambo ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 29.led.2007 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2010 student Stav: Offline Bodů: 48 |
![]() Zasláno: 09.dub.2008 v 14:14 |
A co programek Autodesk Multi-Sheet Plot je to ve start menu pod polozkou inventora ? Vim ze to umi tisknout vic souboru treba by to slo tim ?
|
|
![]() |
|
IvoBe ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 11.čvc.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Fusion 360 Stav: Offline Bodů: 289 |
![]() |
Ne ne, tak to nebylo míněno. Problém byl v tom, že je u nás zvykem založit do příručního archivu jedno kompletní paré celého stroje. Všechny výkresy, ať jde o jakýkoliv originální formát, chci mít vytištěné na A4. Originální A4 nastojato (a třeba 1:1, ale není to podmínka) ostatní formáty zmenšené a tedy naležato. Chci to udělat - jak jinak - co nejsnadněji a co nejrychleji. To řešení, které jsem popsal mi docela vyhovuje. Každopádně děkuji za reakci.
|
|
Ivo Bešťák
|
|
![]() |
|
Lukáš Záruba ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 02.lis.2007 Lokalita: ČR (SČ) Používám: inventor 2015 Stav: Offline Bodů: 429 |
![]() |
Nevim zda jsem dobře pochopil Váš problém, ale pochopil jsem to tak že chcete vytisknout výkres formátu A3... na tiskárně jen pro A4. Pokud je to tak, tak to řeším buď v inv. přispůsobit na papír ( To jen v případě že mám výkres A3 a nemám na něm moc detailů). Pokud potřebuju dostat výkres A3, A2 nebo jiné do skutečného formátu dělám to tak že zvolím v inv. vytisknout model 1:1 a na tiskárně zvolím tisk plakátu. Tím pádem mi z tiskárny vyleze výkres ve skutečné velikosti ale rozsekaný na A4. Pak stačí jen ořezat papír podle značek a slepit výkres. Tato metoda je sice účinná, ale náročná, zdlouhavá a vyžaduje přesnost a pečlivost ( aby se potkali správně čáry proti sobě), nicméně už jsem takhle vytiskl výkres A2. Doufám že vám to pomohlo. |
|
![]() |
|
IvoBe ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 11.čvc.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Fusion 360 Stav: Offline Bodů: 289 |
![]() |
Takže po několika dnech si dovolím předložit řešení, možné je poněkud kostrbaté, nicméně funkční:
Upravil IvoBe - 07.dub.2008 v 22:05 |
|
Ivo Bešťák
|
|
![]() |
|
Radek001 ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 10.dub.2007 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor 2017 / Autocad 2017 Stav: Offline Bodů: 511 |
![]() |
Asi je nás víc... Připojuji se.
Bohužel ale neporadím, zatím jsem taky nebyl úspěšný.
|
|
Radek Štěpánek
OTIS, mechanical engineer |
|
![]() |
|
Ľubomír Pápay ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Slovensko Používám: AIS2009, AIS 2012 Stav: Offline Bodů: 961 |
![]() |
Tak to by sa hodilo aj mne ale po pár neúspešných pokusoch a zhodnotení svojich schopností a schopností všetkých zainteresovaných SW na mašine, som to vzadal...
|
|
Ľubomír Pápay
Inventor 2009,2012 |
|
![]() |
|
IvoBe ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Potřeboval bych vytiskout všechny IDW (A1,A2,A3,A4) soubory projektu na tiskárně na formát A4. A4 nastojato, ostatní zmenšeně a naležato. Nemohu přijít na to, jak to jednoduše provést. Je mi jasné, ža třeba v plánovači můžu vytvořit jednu úlohu pro A4 a další pro všechno ostatní, ale chci se vyhnout vybírání jednotlivých souborů (byť v jejich jménu máme i formát, takže to zas takový problém není). Když soubory nechám vybrat volbou složky a rekurzivně, tak je právě problém s orientací nastojato/naležato. Ivo Bešťák Upravil IvoBe - 02.dub.2008 v 12:40 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,414 sekund.