Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() Zasláno: 28.bře.2006 v 21:47 |
omluva za offtopic - ALE - problem...poskrabane dvdcko ... na nem jedina zaloha ... pri snaze precist mechanika zkolabuje pokazde na jinem miste, hlasi crc chybu ... z toho, ze ta poskrabana mista nekdy prekona a nekdy ne soudim, ze to cd nakonec musi jit precist... ale asi na to je treba nejaky spec. soft... jaky? prosiiim, ja to cd fakt potrebuju precist:)...dekuji...
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Zkuste CDCheck...
|
|
![]() |
|
svarc.vl ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: Autocad Mechanical 2010 Stav: Offline Bodů: 204 |
![]() |
v CHIPu 03/06 testovali prg a vyhral program IsoBuster 1.9 www.isobuster.com asi by Vam stacila i trial verze VS
|
|
![]() |
|
Langis ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 16.led.2006 Lokalita: ČR (PA) Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() |
Co se týče čtení z poškrábaného CD s úspěchem jsem použil následující : V Biosu nastavit 1.a 2. čtení , CD jemně lněným hadříkem přeleštit leštěnkou na nábytek zmizely rýhy. Ale vše záleží na fysickém stavu CD. Langis
|
|
Langis ACAD2002, 2005 Inventor 9
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Ještě jednna poznámka, nikdy nečištěte spirálovitým pohybem od středu, jak je uváděno téměř ve všech návodech zvlhčených CD utěrek. Napáchali byste tím více škody než užitku.
|
|
![]() |
|
Petr Bláha ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 27.čer.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD R14=>2021 CZ, Revit B/A 7.0=>2021 CZ Stav: Offline Bodů: 571 |
![]() |
Já mám také jeden tip na čtení poškrábaných CD a DVD. Nejprve jsem tomu nechtěl vůbec věřit, ale pak mi to nedalo a ono to opravu výborně funguje. Postup je následující (opravdu to myslím vážně):
- potřebujete poškrábané medium, jemný papírový kapesník nebo něco podobného jemného a obyčejnou zubní pastu (bez mikrogranulí!) - trochu pasty nanesete na pap. kapesník a nekrouživými pohyby zatřete škrábance - chvilku necháte oschnout a lehce setřete přebytečnou pastu - nesmíte jí vytřít z těch škrábanců, ale nesmí ani zůstat na povrchu - čtení by se mělo velmi výrazně zlepšit S tou leštěnkou na nábytek to nejspíše také funguje, ale byl bych velmi opatrný, může obsahovat látky, které poškodí ochrannou vrstvu média! Upravil Petr Bláha - 28.dub.2006 v 22:04 |
|
![]() |
|
koutnak ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 20.bře.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018 Stav: Offline Bodů: 474 |
![]() |
Mně se daří spíše tento postup: obejdu všechna PC ve firmě (10), a na některém se to CD/DVD většinou chytí. Vím, ne každý má po ruce více PC
![]() Upravil koutnak - 30.dub.2006 v 12:19 |
|
Radim Koutňák
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Taky hodně záleží na typu vypalovačky, jakou má optiku (skolo/plast) atd.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,456 sekund.