Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
only_one ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 19.led.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: Gstarcad Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() Zasláno: 19.led.2005 v 09:23 |
Mám odtaz ohledně vkládání obrázků třeba .gif do výkresu. problém mám s tím že ty objekty jsou statické a nezařaditelné do žádné hladiny. Nevíte jak to udělat (do čeho převézt aby se to chovalo jako součást hladiny a dalo se to třeba najednou přesouvat?
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21979 |
![]() |
Proč statické? Použijte standardní příkaz OBRÁZEK (_IMAGE) a obrázek může být v libolné hladině, lze jej přesouvat, atd.
|
|
![]() |
|
only_one ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 19.led.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: Gstarcad Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() |
no pracuji v ACAD LT 2002. vytvářím plán unikových cest. Vzhledem k tomu že ten barák má 100x100metrů tak těch značek tam bude hodně. klasicky jsem použil vložit objekt - ze souboru, mám ty značky v BMP. obrázek se vložil ale chová se nějak podivně. když na něj kliknu napíše že statický objekt aktiveX nelze zaktivivat. a fungují u něj jen vlastnosti tj. šířka a výška. ale nejde přiřadit k hladině nic..
![]() |
|
![]() |
|
I.Kroutil ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 13.říj.2004 Stav: Offline Bodů: 14 |
![]() |
Pokud pracujete v LTecku, potrebujete vykres s vlozenym rastrovym souborem vytvoreny v plne verzi AutoCADu. Kdyz ho otevrete a date prikaz "image", zmenite jenom cestu ke svemu rastrovemu souboru. Pak uz ho samozrejme muzete mit v samostatno hladine. Pokud mi poslete mailovou adresu, mohu vam tento soubor zaslat.
Zdravi
I. Kroutil (istrebitel@quick.cz)
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21979 |
![]() |
pokud máte českou verzi, zkuste v tom dialogu stisknout Alt+P ... |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,273 sekund.