Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.093.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
cuk3r ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 27.led.2023 Lokalita: Slovakia Používám: Inventor 2022, AutoCAD 2022 Stav: Offline Bodů: 9 |
![]() Zasláno: 06.bře.2023 v 07:19 |
Zdravím priatelia.
Obraciam sa na vás s ďalším problémom. Tým problémom je rámová konštrukcia. Mám nakreslený náčrt. Vložím si pekne na jednotlivé čiary profily aké potrebujem. Keď treba ešte upravím niektoré čiary náčrtu, samozrejme automaticky mi posunie aj profily, ktoré boli na tie čiary pridané. Avšak z nejakého dôvodu sa stane, že niekedy prestane toto automatické posúvanie profilov reagovať. Proste keď zmením náčrt, posunutím nejakej čiary náčrtu, profily ktorý bol na tú čiaru pridaný, zostane na povôdnom mieste. Nejde ho ani upraviť pomocou rámovej konštrukcie. Musím ho len vymazať a vložiť na zmenenú čiaru nanovo. Čiže tým pádom celá rámovka mi je na nič, keď mi neaktualizuje profily pri zmene náčrtu. Neviete kde môže byť problém? ďakujem.
|
|
![]() |
|
Lestr ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 18.srp.2009 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Inventor Pro 2022, Vault Pro 2022 Stav: Offline Bodů: 410 |
![]() |
Také jsem se s tím setkal. Už si nepamatuji jak jsem to řešil, ale prvně bych zkusil Obnovu jestli jste toto ještě nezkoušel.
|
|
![]() |
|
Lestr ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 18.srp.2009 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Inventor Pro 2022, Vault Pro 2022 Stav: Offline Bodů: 410 |
![]() |
nebo ještě vyzkoušejte toto
|
|
![]() |
|
Cheff ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 19.led.2006 Lokalita: Czech Republic Používám: Inv 2013 Pro (SP2 Upd6), AutoCAD 2013 (SP2) Stav: Offline Bodů: 971 |
![]() |
Úplně staré verze byly schopné vytvořit "mrtvolku", tak že se daná čára (s profilem) smazala (možná natáhla nová na to samé místo, to už si nepamatuji).
Tedy pozor na výrazné změny náčrtů (případně jen v prvním kroku úsečky "uvolnit" - zkrátit) a ve druhém (po aktualizaci sestavy) teprve náčrt přesouvat. Případně neměl rád VÝRAZNOU změnu délky (tedy větší než 1/2 nebo 3/4) - to uměl též díl znehodnotit... |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,473 sekund.