Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka <12 archiv |
Autor | ||
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
|
Pánové trošku jste zaběhli na ostrou hranu, přeci se nemá cenu popichovat, každý může mít přeci svůj pohled na věc... Nicméně k tématu:
Toto jsem např. moc nepobral, já myslel, že za VIP se musí vždy platit.
Pokud jsem dobře pochopil, tak byste rád získal přístup jen k VIP sekci a ta nevjde zas až tak moc draho - viz produkt 'CAD Online' . Upravil PepaR - 19.led.2007 v 00:29 |
||
![]() |
||
koutnak ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 20.bře.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018 Stav: Offline Bodů: 474 |
![]() |
|
S tím bohužel nemohu souhlasit nebo správně nerozumím popisu produktu: "Přístup do systému CAD Studio ON-LINE (jinak je v ceně našich produktů Autodesk, HP a Internet) - přístup na CAD Studio BBS a k dalším utilitám po internetu, bez VIP služeb. Jednorázový poplatek." ![]() Upravil koutnak - 19.led.2007 v 00:39 |
||
Radim Koutňák
|
||
![]() |
||
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
|
Aha, aha, tak teď nevím, snad nám to dnes po ránu p. Michl osvětlí.
|
||
![]() |
||
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21908 |
![]() |
|
Osvětlím rád - celá sekce Tipy a Triky na tomto serveru je určena hlavně pro zákazníky firmy Xanadu. Část tipů je navíc vázána na účet služby "Xanadu VIP server". VIP účet je placená služba, která je součástí rozšířené podpory firmy Xanadu. První rok využívání této služby je pro naše zákazníky zdarma.K VIP službě má dnes přístup jednak řada uživatelů, kteří si platí tzv. "CAD Support Pack" a jednak (zdarma) ti uživatelé, kteří si koupili aplikaci firmy Autodesk, její upgrade nebo Subscription u některé pobočky Xanadu po celé republice (a těch je většina).
Takže cena VIP je pro většinu uživatelů rovna 0,-Kč - pro ostatní je cena vyšší, ale s našimi obchodníky si zřejmě můžete domluvit individuální přístup.
(CADonline je jen pomocná služba pro online přístup do tzv. BBS sekce s CAD utilitami)
|
||
![]() |
||
Radim Cech ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: Autodesk Civil 2020 Stav: Offline Bodů: 848 |
![]() |
|
[A pokud jde o přístup k podpoře zakoupením produktu Autodesku u Xanadu. Xanadu je jistě firma odborně na výši, ale já si produkty Autodesku raději koupím u prodejce v místě bydliště. Je to jednak na druhém konci republiky a ani oni nejsou žádní blbci. Jen neprovozují takovéto fórum (což je jen dobře, protože by v té naší malé republice jen plýtvalo silami).
[/QUOTE] Pokud tomu tak je, není přece žádný problém se na ně obrátit v okamžiku, kdy se dostanete k problému, který Vám toto fórum nedokáže vyřešit. A pokud jste jejich dlouholetý zákazník, určitě Vám rádi pomohou. Už jen proto, aby jste upgrade neudělal u konkurence!!!
|
||
R.C.
OSTRAVA |
||
![]() |
||
koutnak ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 20.bře.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018 Stav: Offline Bodů: 474 |
![]() |
|
Ale já jsem nikde a nikdy netvrdil, že se na svého prodejce nemohu obrátit. Pouze jsem reagoval na tvrzení, že cena za podporu je sympatická svým vyjádřením, že mě se sympatická nezdá. Nic víc jsem neřekl a říci nechtěl. Howgh.
|
||
Radim Koutňák
|
||
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka <12 archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,578 sekund.