Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.097.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka <123 archiv |
Autor | |
Pipa ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 01.dub.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: BricsCad, Cadkon+ MEP Stav: Offline Bodů: 66 |
![]() |
Souhlas,
taky používáme konfiguraci dvou klasických 20" LCD
a maximální spokojenost a to nemluvím že plocha klasického formátu
je větší než u širokoúhlého
|
|
![]() |
|
HonzaKLE ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 08.bře.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: AutoCAD2007 Stav: Offline Bodů: 1 |
![]() |
Taky dvě LCD: 1x HP2465 a 15,4´´ na NTB
![]() |
|
![]() |
|
Ľubomír Pápay ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Slovensko Používám: AIS2009, AIS 2012 Stav: Offline Bodů: 961 |
![]() |
Pripomína mi to diskusiu o tom či je lepšia klobása grilovaná na drevenom uhlí alebo na žulovej doske....koľko ľudí toľko chutí
|
|
Ľubomír Pápay
Inventor 2009,2012 |
|
![]() |
|
j.matel ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 13.říj.2004 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD 2009LT Stav: Offline Bodů: 258 |
![]() |
Mam Benq T905 a ten ma 1280/1024 a Prestigio P5200W s 1680/1050 a vmesti sa tam toho omnoho viac nez na klasicky 4:3. Do vysky aj do sirky ani nevravim.
Zalezi aky ma clovek na mysli sirokouhle rozlisenie, ak sa bavi o 15/17" 16:9, tak je jasne, ze moze robit rovno na notebooku a bude mat vacsiu plochu, ale ak sa pozrie na napr. spominane Prestigio 20", tak je rozlisenie a plocha omnoho vacsia. IMHO, dolezitejsie nez pomer stran je to ake ma to LCD rozlisenie a potom velkost. V zasade je to ale IMHO jedno. Bezny projektant si chce odmakat svojich 12-13hodin a ist domov ![]() Upravil j.matel - 20.dub.2007 v 16:24 |
|
![]() |
|
Pipa ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 01.dub.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: BricsCad, Cadkon+ MEP Stav: Offline Bodů: 66 |
![]() |
Nepleťte si prosím plochu s rozlišením, myslím že v CADu je podstatnější ta plocha, pokud pracujete hodně s textem tak potom to rozlišení, alespoň dle mých poznatků - máme 3 pracoviště s 2x20" klasika a 14 pracovišť s 20" wide. |
|
![]() |
|
j.matel ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 13.říj.2004 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD 2009LT Stav: Offline Bodů: 258 |
![]() |
To si nepletiem, iba som chcel povedat, ze nie je wideLCD ako wideLCD.
(Prezeniem) Bude mi naprd 24"LCD s nizkym rozlisenim a naprd mi bude 15" co ma 1400x1050. Teda je rozdiel ci ma wideLCD 1440x960 a rozdiel ked ma napr. 1680x1050. Tj. 19" wideLCD asi urcite nie. Tj. v podstate s vami suhlasim ![]() |
|
![]() |
|
Peter M. ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 15.srp.2006 Lokalita: ČR (ZL) Používám: AutoCAD 2013, Revit 2010, Inventor 2013 Stav: Offline Bodů: 334 |
![]() |
Rozhodne 24" W 1920/1200
![]() |
|
Peter M.
|
|
![]() |
|
svarc.vl ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: Autocad Mechanical 2010 Stav: Offline Bodů: 204 |
![]() |
Chtěl jsem se zeptat těch, co mají klasickou 20", jak nastavim větší ikony na rozlišení 1600x1200. Klasické ikony se moc zmenší. a přes menu v cadu jsou ikony zase moc velké. děkuji
|
|
![]() |
|
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
dle našich zkušeností se to nejlíp nastaví zvykem - po pár dnech práce s malými ikonami Vám to ani nepřijde...
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
koutnak ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 20.bře.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018 Stav: Offline Bodů: 474 |
![]() |
Mně teda ikony na 20" LCD při rozlišení 1600×1200 malé nepřipadají, jsou stejně velké jako na 17" při rozlišení 1280×1024, ale budiž. Velikost ikon se ve Win nastavuje přes Zobrazení-Vlastnosti-vzhled-Ikona. Máte-li ovšem na mysli ikony v CADu, tak to teda nevím. Já jsem s velikostí naprosto spokojen.
Upravil koutnak - 01.čer.2007 v 14:48 |
|
Radim Koutňák
|
|
![]() |
|
comodo ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 20.led.2006 Lokalita: Slovensko Stav: Offline Bodů: 70 |
![]() |
+ ve worde , exceli i v Cade ( nie som si isty ci i v novem 2007 - 8) sa jednoducho klikom pravym tlacitkom na liste spusti roleta a tam v prikaze customise sa nastavi large buttons - a hodi to velke ikony , ale .... vsak to zkuste a uvidite a radsej zostanete u malych :-). Vo win sa daju pre 20" LCD nastavit i vacsie pismo a tym je 20" pre slabsie oci vyriesene , este ale fakt sa mi zda male pismo napr. v tejto dikusii, ale s tym asi uz nepohnem. |
|
![]() |
|
svarc.vl ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: Autocad Mechanical 2010 Stav: Offline Bodů: 204 |
![]() |
Jak tak premyslim, takze kdyz jsou ikony BMP 16x15 tak se bude velikost ridit podle velikosti pixliku na LCD, (např. 0,282) a vyjde mi cca 4.5 mm. diky za trpelivost :-))
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka <123 archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.