Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Aha chyba byla že nevím, že ty cesty jsou nastavené pro každý projekt zvlášť, myslel jsem si, že je to nastavené globálně, nebo spíš po migraci se provede přenastavení :(... Už to jede...
On se dotazuje na cestu: Program Files\Autodesk\Inventor 11\Design Data\Thread.xls, přitom tento sobor v 11 není, je jen v adresáři: Program Files\Autodesk\Inventor 2008\Design Data\Thread.xls.
Mám problém. Po migraci sestavy do verze 2008 nemůžu vytvořit šroubový spoj. Nějaký je tam již vytvořen z verze 11. No a když chci vytvořit další tak mi 2008 zahlásí, že nemůže nají tabulku závitů (odkazuje se na tabulku závitů z verze 11). Nevíte někdo co s tím???
Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru