Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Petr Bláha ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 27.čer.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD R14=>2021 CZ, Revit B/A 7.0=>2021 CZ Stav: Offline Bodů: 571 |
![]() Zasláno: 04.kvě.2008 v 18:25 |
Zdravím všechny. Neví prosím náhodou někdo, zda existuje něco jako 3D PLJOIN příkaz/LISP/ARX? Hledal jsem, ale nenašel.
Co potřebuji vytvořit: Mám hromadu 3D úseček, které na sebe navazují v koncových bodech a potřeboval bych je nějak hromadně spojit do jedné 3D křivky. Příkazem PLJOIN nebo KEDIT to samozřejmě nejde :-(. Děkuji Upravil Petr Bláha - 04.kvě.2008 v 18:25 |
|
![]() |
|
Petr Bláha ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 27.čer.2005 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD R14=>2021 CZ, Revit B/A 7.0=>2021 CZ Stav: Offline Bodů: 571 |
![]() |
Tak jsem to zvládl sám :-) ... nakonec se mi podařilo najít to co jsem potřeboval. LISP utilitka "PEDIT3D" a dělá vše co potřebuji ... pro zájemce možno nalézt zde: www.black-cad.de
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.