Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Krauši ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 29.kvě.2008 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: Autodesk Inventor Stav: Offline Bodů: 16 |
![]() Zasláno: 29.kvě.2008 v 09:41 |
Mám podobný problém, jako někteří zde. Jedná se o spadnutí inventoru 2008 při načítání knihoven. Jenže mě to dělá na WinXP Prof. Nejdřív jsem si myslel, že jde o nějakou systémovou chybu , tak jsem komplet přeinstaloval PC, ale je to pořád stejné. Nemám moc nadupaný počítač , ale Inventor tam šel. Nevím ale přesně od kdy to nejde. V PC mám Athlon 2.6 - 1 GB RAM a grafiku Ge Force 5200 128Mb
|
|
Krauši
|
|
![]() |
|
Krauši ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 29.kvě.2008 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: Autodesk Inventor Stav: Offline Bodů: 16 |
![]() |
Když tady tak pročítám diskuzi, tak asi můj problém bude asi opravdu v PC. Podle některých příspěvků by inventor na tom mým pracovat neměl, a když tak asi hodně omezeně. Poradíl by mi tedy někdo , jak by aspoň přibližně měla taková počítačová sestava vypadat??
|
|
Krauši
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Online Bodů: 21898 |
![]() |
Úplně nejjistější je sáhnout po některé z Autodeskem oficiálně certifikovaných stanic - viz:
|
|
![]() |
|
K4my ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 24.srp.2007 Lokalita: ČR (OS) Používám: AIS 2009/ Catia V5 R19 / ProE 2001 Stav: Offline Bodů: 104 |
![]() |
Pane Michl, proc mam pocit ze je to vse neco jako hezka reklama, proc autodesk neuvadi rychlostii s beznyma Grafickyma kartama? |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Online Bodů: 21898 |
![]() |
Ta tabulka není "soutěž v rychlosti", jde o seznam Autodeskem vyzkoušených a "posvěcených" stanic pro práci s Inventorem. Grafické karty jsou dodané výrobcem dané stanice.
Ono v profesionální praxi nemá moc smysl riskovat nějakými experimenty s 3D stanicí - výpadky pak stojí víc než nějaké jednotky tisíc ušetřené na herní grafické kartě nebo noname počítači (zvlášť při ceně celého 3D CAD pracoviště vč. software a "obsluhy").
|
|
![]() |
|
solda ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 19.bře.2007 Lokalita: ČR (HK) Používám: Inventor 9,10,11, Mechanical Desktop 2007 Stav: Offline Bodů: 8 |
![]() |
No ono je sice hezké že jsou to autodeskem vyzkoušené sestavy, ale z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že na certifikovane stanici od HP pada a ma chyby inventor uplne stejne jako na necertifikovanem PC slozenem pro INV.
Bylo mi rečeno, máš problémy? kup si certifikovanou stanici. mam certifikovanou stanici mam stejne problemy, problem neni v PC ale v Inventoru. Co vic Kč ušetřené na tom že PC neni certifikovany a ze neni od HP jsem investoval do hardwearu ne do jmena nebo reputace, nebo do certifikace a mohu jen říci, že inventor na necertifikovanem PC běhá mnohem lépe...ale pořád špatně. |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,324 sekund.