ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoFunkcie casom nepracuju

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
bozikmeister Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2007
Stav: Offline
Bodů: 10
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Funkcie casom nepracuju
    Zasláno: 28.srp.2008 v 22:08
ozaj  stalo sa vam take nieco..ze pracujete na neakom projekte a idete pouzit daku funkciu a ta zrazu nie a nie pracovat tak ako ma. Par krat sa mi to stalo teraz najnovsie....chcem pozit funkciu pre 3d model MODIFY/SOLID EDITING/ ROTATE FACE     a vôbec to nechce fungovat ..ked dam novy dokument tak tam to to ide. nesuvisi to s neakými premenými ked to zrazu prestava pracovať
Zpět nahoru
Buba Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 05.říj.2005
Používám:
AEC Collection
Bodů: 1692
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.srp.2008 v 07:53

Mne tiež. Ale je to tak málo často, že to zatiaľ neriešim. Príčin môže byť viac. A mám inú verziu CADu A2009, XP+SP3 a Outlook Express. Je pravda, v A2005 pod XP+SP2 sa mi to nestávalo, vtedy mi len občas zmrzol AutoCAD, pri spustenom MS Outlooku.

Keď človek objaví nejakú čudnú kombináciu, príčin môže byť viac:
1. doinštalovaný SW, alebo iné utilitky
2. vírusy
3. ak som si istá, že po SW stránke je všetko OK, potom testujem HW
4. ak nič neobjavím, pomôže reinštalácia PC
Ale tomuto sa venujem naozaj len vtedy, keď ma to začne veľmi rušiť v práci.
Don´t touch running machine. :)
Zpět nahoru
bozikmeister Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 26.dub.2007
Používám:
AutoCAD 2007
Bodů: 10
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.srp.2008 v 09:57
a uz sa mi aj podarilo potom rozbehnut funkciu ale iba jeden krat to vykonalo a potom zase prestala fungovat. (skusal som poprepinat suradnicovy system )Vsak skuste si ak mate daky 3d projekt dokreslit jednoduche teleso -kvader a pouzit tuto funkciu. ja napr potrebujem aby som mal 4-steny tohoto kvadra pod 25 uhlom(ako stechu) .. co sa tyka vysich mam len 2007 autocad.. a XP+sp2 a pocitac mi ide bez problemov a nemam ani utility ziadne
Zpět nahoru
Buba Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Používám:
AEC Collection
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.srp.2008 v 10:30

Asi som nemala nič písať, lebo teraz sa mi urazil môj AutoCAD :)

Na obrazovke vidím nitkový kríž, ale nechce sa pohnúť. Pritom ako hýbem myšou, tak sa mi zvýrazňujú objekty, ale netuším, kde sa kurzor nachádza. (Asi si niekam odskočil)
To isté sa mi deje, keď chcem priradiť farbu hladine, farby sa označujú ale kurzor je stále na pive.
Zpět nahoru
Buba Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Používám:
AEC Collection
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.srp.2008 v 10:37
ade mimo editačné okno to je v poriadku. Aj všetky aplikácie sa dajú ovládať.
Tak som reštartovala AutoCAD, chcela som otvoriť pôvodný súbor a celkom som sa potešila, lebo mi hodilo kritickú chybu 637b7e2fh, zavrelo AutoCAD, za čo sa mi samozrejme Autodesk chce ďalším oknom ospravedlniť. No neviem, neviem, či to príjmem. Idem radšej reštartovať PC. Ak to nerozchodím, idem domov. Veď dnes je u nás štátny sviatok. Asi si to uvedomuje aj moje PC.
Pokračovanie nabudúce. Dead
Zpět nahoru
Ferdinand Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD2004 (EN) na Windows XP
Bodů: 1906
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.srp.2008 v 11:03
To zavání nějakým bacylem...Nuke
-FerTh-
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 685:VIPJak v AutoCADu nebo v LT nakreslit průběh matematické funkce nebo graf X-Y hodnot z tabulky (např. měření)?
Tip 6125:VIPPřestala fungovat funkce Kukátko ve VisualLISP editoru (VLIDE).
Tip 5753:VIPModul FEM/MKP nefunguje po instalaci Inventoru Professional 2008.
Tip 432:VIPPříkaz AMSTITCH nepracuje pod Windows 98.
Tip 4798:VIPAutoCAD vám nepracuje po instalaci .NET Framework 2.0?
Tip 2022:Jak nakreslit v AutoCADu parabolu nebo jinou matematickou křivku?

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,232 sekund.