Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.097.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
HileeliH ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 11.zář.2008 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD2009,AutocadLT Stav: Offline Bodů: 1 |
![]() Zasláno: 11.zář.2008 v 16:45 |
Dobrý den,
jsem uživatelem AutoCAD2009 a mám problé s plynulostí v 3D rozhraní.
Používám celkem výkonný notebook HP Compaq 6710b, tak je divné přemýšlet nad nedostatečnou konfigurací HW. Dokáže prosím někdo poradit čím by to hohlo být?!!Díky
Mohl by mi někdo doporučit optimální notebook od HP pro Cad2009? Upravil HileeliH - 12.zář.2008 v 10:49 |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21951 |
![]() |
Asi jde spíše o konfiguraci AutoCADu, objem 3D modelu, OS, velikost RAM, atd. S konkrétními parametry se spíše ozvěte na technickou podporu (např. support@xanadu.cz )
|
|
![]() |
|
VlJanecek ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Stav: Offline Bodů: 463 |
![]() |
Model HP 6710b není na 3D CAD vůbec vhodný. Nemá 3D grafiku. Možná jde část výkonu dohonit softwarovým nastavením, ale jako CAD stanice to není dobrá volba.
|
|
![]() |
|
KisserWolf ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 29.čvc.2008 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: C3D 2009 Stav: Offline Bodů: 39 |
![]() |
Hardwarový nároky na 2009 jsou šílený.
Na Váš notebok bych doporučil Cad 2006 který vám bude lítat jak z praku. Přidají pár funkcí který tedy ulehčí trochu práci vzhled jak z omalovánek, ale po chvilce práce ve staré 2006 kterou si dobře nastavíte zjistíte že jste udělali to samé za ten samí čas a možná i rychleji. Pracuji jen v 2D se stolním PC a celkově chod 9tek se mi zdá líný. |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,191 sekund.