Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.097.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | ||
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() Zasláno: 06.zář.2008 v 12:02 |
|
Nebude náhodou "AutoCAD 2009 Subscription Bonus Pack 1" uvolněn i AutoCAD Architecture 2009?
|
||
![]() |
||
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21951 |
![]() |
|
Nemáme takové zprávy. Pro různé aplikace jsou k dispozici v rámci Subscription různé rozšiřující balíčky (např. teď nově jeden hodně užitečný pro AutoCAD Map), ale tento konkrétní Bonus Pack je jen pro holý AutoCAD. Podle mně jsou důvodem tohoto omezení jen komplikace dané způsobem instalace (patchování AutoCADu).
|
||
![]() |
||
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
|
A nešlo by to tedy napatchovat ručně? Kolik souborů se mění a které to jsou? ... Jde to rozbalit, když si to stáhnu?
|
||
Rostislav Říha
|
||
![]() |
||
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21951 |
![]() |
|
Teoreticky asi ano. Balíček rozbalit lze, soubory by možná šlo rozkopírovat. Ale vzhledem k licenční ochraně Autodesku (jen k Subscription AutoCADu) to nebudeme nabízet.
|
||
![]() |
||
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
|
ale já mám subscription:-) ... a dokonce jsem kdysi mel AutoCAD a potom jsem provedl UPGRADE na Arch. Desktop ... selská logika mi říká, že když platím subscription na něco, co je VÍC, než AutoCAD, tak bych měl mít právo na to taky si podložit pod výkres PDFko:-)
|
||
Rostislav Říha
|
||
![]() |
||
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() |
|
Problém je v tom, že Vám i mě to říká selská logika, ale logika Autodesku je jiná.
|
||
![]() |
||
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
|
to problém není. problém je, že mi pořád nikdo ten bonus pack neposlal a problém je i to, že /pokud jsem to správně zachytil/ nebudete na dnešním setkání.
|
||
Rostislav Říha
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Já bych naopak řekl, že to problém je - peníze vládnou světu. Měli ty bonus packy uvolnit všem co maji Subscription na jakýkoliv AutoCAD s poznámkou určení. Člověk by si s tím případně trochu pohrál. Já mam rozděláno spoustu věcí v holém cadu a nechtel jsem je předělávat do ACA, tak bych je využil, ale nemůžu. Upravil zdrk - 28.lis.2008 v 09:07 |
||
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.