Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka <123 archiv |
Autor | |
PepaK ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 13.čer.2008 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD 2007, CADKON Stav: Offline Bodů: 5 |
![]() |
No musim říct, že ještě před rokem bych asi mluvil úplně stejně
![]() ![]() Asi bych doporučil vyzkoušet, a to co sedne......... |
|
![]() |
|
vbehun ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Autocad R10 >> Autocad 2023 / altern. QCad Prof. Stav: Offline Bodů: 1247 |
![]() |
Ideální byl pro tyto účely program od Autodesku - Actrix Technical. Bohužel jej koupil Microsoft a další vývoj zanikl (dále se vyvíjí pouze Microsoft Office Visio).
V tomto oboru je možné dále použít třeba ještě program ProfiCad. Další tipy najdete na stránkách portálu elektrika.cz Upravil vbehun - 26.led.2009 v 09:21 |
|
=^..^=
|
|
![]() |
|
Jiří Plávek ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 10.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Revit Stav: Offline Bodů: 134 |
![]() |
Já bych vám po zkušenostech s CADKONem tenhle program určitě nedoporučil. Zkuste třeba program PIT, to je nadstavba.
Ale asi by vám stačil i normální Autocad LT, elektrikářské značky tam jdou použít taky snadno. |
|
![]() |
|
PepaK ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 13.čer.2008 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD 2007, CADKON Stav: Offline Bodů: 5 |
![]() |
...no možností pár je, ale nejvhodnější je podle mě CADKON (sám ho používám). Naučil jsem se ho používat během pár dnů (celkem jednoduchý, ale funkčností přesně to co je potřeba).
|
|
![]() |
|
Jezevcik ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 25.led.2009 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD2008 Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() |
Dobrý den,jsem elektrikář a potřebuji nějaký jednoduchý 2 D program pro tvorbu půdorysových návrhů elektroinstalace v bytech a domech,kde by byly zároveň elektrikářské značky vypínačů,zásuvek,světel apod.Samozřejmě bych uvítal možnost kreslit půdorysy v měřítku.Děkuji za rady,jsem na tomto poli absolutní začátečník.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka <123 archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.