Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Lord ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Nováček ![]() Přihlášen: 25.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 18 |
![]() Zasláno: 03.lis.2004 v 13:02 |
Zdravim,stala se mi taková nemilá věc,znenadání mi spadl inventor (při výkresové formě) ... né že by to bylo poprvé Předem díky za jakoukoli radu |
|
Josef Erdinger
Konstrukter GS Buzuluk Komárov a.s. |
|
![]() |
|
Jan Liska ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Inventor,Producstream Stav: Offline Bodů: 65 |
![]() |
Dobry den, v jake verzi Inventoru zkousite IDW otevrit? Mate nainstalovany posledni SP a pripadne hotfixy? Zkuste nejprve vytvorit nove IDW, nechat jej otevrene a teprve potom otevrete vas soubor. S pozdravem Jan Liska |
|
![]() |
|
Lord ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Nováček ![]() Přihlášen: 25.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 18 |
![]() |
Děkuji, už jsem to rozchodil ...
![]() |
|
Josef Erdinger
|
![]() |
|
Lord ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Tak sice jsem výkres opět otevřel, ale při dalším otevření mi to uděla tu samou chybu, přece nemůžu při každém otevírání muset mít otevřený nový výkres (?) (Inventor 8) |
|
Josef Erdinger
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21978 |
![]() |
Vám to opravdu hlásí tuto chybu i po instalaci výše zmíněného hotfixu (TS82630)?
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,434 sekund.