Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.098.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
kilan ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 12.lis.2007 Lokalita: ČR (SČ) Používám: autocad2011 Stav: Offline Bodů: 11 |
![]() Zasláno: 07.lis.2008 v 12:15 |
zdravim,
po naintalovani legalniho Autocadu 2009 mi pri psani/editaci jakehokoliv textu neprve zahlasi neznamy slovnik:"cs" nelze spustit kontrolu pravopisu po odkliknuti funguje.pouze je to nebetycny opruz diky |
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() |
Pravděpodobně nebyl slovník nainstalován!
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21967 |
![]() |
Anebo máte nesprávně nastaven jazyk slovníku -
DCTMAIN má být nastaveno na CSY (ne CS).
|
|
![]() |
|
kilan ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 12.lis.2007 Lokalita: ČR (SČ) Používám: autocad2011 Stav: Offline Bodů: 11 |
![]() |
bylo to csy.diky!
jenom mi neni uplne jasno proc k tomu pri instalaci doslo) Upravil kilan - 07.lis.2008 v 14:13 |
|
![]() |
|
xivix ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 27.dub.2009 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Autocad 2010 Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() |
tak mam uplně stejný problém ..s tím , že jsem to změnil na csy a objevila se jiná hláška a to : nelze přečíst uživatelský slovník . Kde ho mám vzít a kam nakopírovat :-) Předem díks za odpověď
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21967 |
![]() |
Je to určitě oficiální česká verze AutoCADu?
Slovníky (.DCT) jsou všechny ve složce:
c:\Program Files\AutoCAD 2009\Support\
|
|
![]() |
|
xivix ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 27.dub.2009 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Autocad 2010 Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() |
No tam ten slovník nakopírovanej je ... společně s dalšími . Zvláštní je , že tahle chyba se mi vyskytla u autocadu 2009 ...tak jsem nainstaloval 2010 a tam je to to samé ... nejhorší je , že nepomáhá ani přejít na jiný slovník ... asi u mě prostě celý nástroj kontrola pravopisu nefunguje . Je nějaká možnost vypnutí tohoto nástroje ?
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Opravdu máte českou verzi AutoCADu 2010? A slovníky jsou z instalačního média dané verze AutoCADu?
|
|
![]() |
|
![]() |
Bohužel ano ..v tom problém nebude ... leda zkusit vše odinstalovat a znovu nainstalovat ..ale do toho se mi moc nechce. Lze kontrola pravopisu nějak uplně vypnout ?
|
|
![]() |
|
VopluDa ![]() Diskutér ![]() ![]() Přihlášen: 16.srp.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCad jaky maji kde nainstalovany Stav: Offline Bodů: 32 |
![]() |
zdravim. jak vypnout nevim. ale problemu se slovnikem sem se "zatim" zbavil tak, ze v Nastroje-Moznosti-Soubory-Nazvy souboru textoveho editoru, slovniku a pisem-Hlavni slovnik-Cestina by mela byt sipka. dokud nebyla u niceho, byl problem se slovnikem. dvojklik a melo by to byt v poho
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Díky ti Vopludo! Odstranení hlášky která s... uživatele každejch 45vteřin ... to je skoro na metál .
![]() |
|
![]() |
|
Aranar ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 07.pro.2005 Lokalita: ČR (PL) Používám: AutoCAD LT2009 CZ Stav: Offline Bodů: 54 |
![]() |
Ja taky dekuju.
![]() |
|
Michal
|
|
![]() |
|
pavelblazek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Nováček ![]() Přihlášen: 10.lis.2008 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2008 Stav: Offline Bodů: 1 |
![]() |
Zdravím, tak přesně v tomto umístění mám u hlavního slovníku "Není dostupné."A ikonku značky zákaz stání :-(
|
|
![]() |
|
Rosta6 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 26.čvc.2010 Lokalita: ČR (PA) Používám: AutoCAD 2009 Stav: Offline Bodů: 1 |
![]() |
pavelblazek:
Zdravím, tak přesně v tomto umístění mám u hlavního slovníku "Není dostupné."A ikonku značky zákaz stání :-( Měl jsem to samé. Stalo se mi to když jsem se hrabal v CAD standartech, při zadávání nových standartů jsem si nechtěně smazal předchozí nastavení. Řešení: nevím zda to mám úplně správně, ale vyřešil jsem to tak, že jsem vše nastavil tak jak bylo původně. Sice jsem se inspiroval 2006 verzí, ale pomohlo to. Kdyžtak poproste zda by vám někdo neudělal screen toho samého co já, akorát 2009. http://img683.imageshack.us/img683/9623/autocada.jpg poznámka ke screenu: Toho XXX v adrese si nevšímejte, vy tam budete mít název uživatelského profilu a dále si nevšimejte překrtnutých cest, to jsou ty moje experimenty ![]() |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Tady je z verze 2011, ale ten princip podpůrných adresářů je pořád stejný:
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,578 sekund.