Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.098.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Jathro ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 14.kvě.2009 Lokalita: ČR (JM) Používám: Autocad2000LT Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() Zasláno: 27.srp.2009 v 14:28 |
Nevím jestli to patří sem, ale snad někdo pomůže
v ACad 2010 se po chvíli práce hroutí pětitlačítková optcká myš. Máte někdo podobnou zkušenost nebo řešení? Díky |
|
![]() |
|
Jan Rais ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Zasloužilý člen ![]() ![]() Přihlášen: 30.zář.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD, Inventor Stav: Offline Bodů: 171 |
![]() |
Napište jakým způsobem se myš hroutí. Co to dělá nebo nedělá.
Používáte správný ovladač k myšce? |
|
![]() |
|
Jathro ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 14.kvě.2009 Lokalita: ČR (JM) Používám: Autocad2000LT Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() |
Dobrý den
Děkuji za kontakt. Doposud jsem pracoval s Acad lt 2000 a vše bylo bez problémů. Ovladač je sice stažen z netu, ale v jiných aplikacích žádný problém. Kolečko používám pro zvětšení a zmenšení, boční tlačítka pro kopírování a vkládání resp. pro změnu aplikace či okna. Myš se zhroutí při najetí na panel rychlý přístup. V případě, že je program spuštěn v režimu práce s kartami, tak prakticky okamžitě, nebo po najetí na karty. Stejnou myš se stejným efektem používá i kolega. Používáme os XPSP3. Ne zcela korektní chování myši pozoruji i ve zkušební verzi Win 7 i v dalších aplikacích. Děkuji ještě jednou. Upravil Jathro - 28.srp.2009 v 10:08 |
|
![]() |
|
j.matel ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 13.říj.2004 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD 2009LT Stav: Offline Bodů: 258 |
![]() |
Genius uz velmi dlho nepouzivam, ale ked som ju mal, tak som zasadne ziadne ovladace od Geniusu nepouzival. Hlavne kvoli AutoCadu.
Bez ovladacov sa chova, ako standardna mys a vtedy mi nikdy nerobila problem. |
|
Ked budem vsetko vediet, prestanem sa pytat.
|
|
![]() |
|
prybka ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 03.pro.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: IntelliCAD Stav: Offline Bodů: 61 |
![]() |
Bohužel mám přesně stejnou zkušenost. Ve verzi 2000 jsem se rozloučil s nadějí, že vícetlačítkovou myš Genius zprovozním a později už jsem to raději ani nezkoušel. Ovladače Genius (i pro myš s kolečkem) posílaly jiné události a jinak než Microsoft Mouse (i v MS kompatibilním módu ![]() P.S. Právě píši na klávesnici Genius KL-0210, na které mám dvě programovatelná tlačítka, která se mi také nepodařilo zprovoznit. Zkoušel jsem to konzultovat s českou podporou Genius, ale ta dobrá duše ani nevěděla, že ta tlačítka by měla být programovatelná. Tlačítka jsou funkční, ale tato tlačítka nejsou specifikována v MS standardu pro HID zařízení, takže scan kódy se ztrácejí někde cestou. To, co ve standardu je, funguje i bez ovladačů. Kdo ví, co je na vině, netvrdím, že to je Genius. Osobně mám Genius celkem rád, protože věci jsou levné, ergonomické a spolehlivé, ale nevím, zda má smysl investovat do rozšířených vstupních periférií, pokud nejsou určeny speciálně pro CAD. Tam ale zase bývá cena úplně jinde. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Díky. Překvapivá je pro mne informace, že Vám myš nefungovala ani ve verzi 2000. Tam jsem neměl problém. Mrzuté je, že na myš jsem zvyklý a programovací tlačítka používám v dalších aplikacích. Souhlasím s vámi, že tahle myš je pro běžnou práci super. Vyřešil jsem to prozatím tak, že jsem start myši dal do rychlé lišty ve win a při zhroucení si ji rychle znovu spusstím. Díky J
|
|
![]() |
|
![]() |
Souhlasím. Bohužel boční programovací tl. používám i v dalších aplikacích a těžko se s ní budu loučit. J
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.