Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Ľubomír Pápay ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Slovensko Používám: AIS2009, AIS 2012 Stav: Offline Bodů: 960 |
![]() Zasláno: 04.říj.2004 v 12:00 |
Pekny den, Konecne som sa dostal k tomu aby som vyuzil schopnost Inventoru zrkadlit zostavu. Robim vsetko podla navodu, preview mi ukaze presne to co chcem, ale ked si dam ulozit novu zostavu do noveho suboru - vysledok v tomto subore je presne taky isty ako zdroj. Nie je to ozrkadlene. Ak to iste urobim v ramci zdrojovej zostavy, tam to urobi spravne. (Aj to nie je celkom pravda, lebo ma tam nejake vyhrady, ale nakoniec to urobi) V com robim chybu? Vdaka za odpoved. Lubo |
|
Ľubomír Pápay
Inventor 2009,2012 |
|
![]() |
|
Ľubomír Pápay ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Slovensko Používám: AIS2009, AIS 2012 Stav: Offline Bodů: 960 |
![]() |
Moze byt pes zakopany v tom ze chcem zrkadlit prvky ktore su vygenerovane Inventorom? Teda, ide o valcovane profily. Alebo ze, nejde o vytvorenie novych Partov, ale iba o zmenu vazieb medzi uz existujucimi Partami. Ja teda pouzivam to zlte indikacne policko "REUSE" a nie to zelene"MIRROR". |
|
Ľubomír Pápay
Inventor 2009,2012 |
|
![]() |
|
krasa ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 33 |
![]() |
Se zrcadlením v sestavě mám také určité problémy. Při pokusu zrcadlit několik součástek podle roviny XZ jsem v náhledu viděl požadovaný výsledek. Po provedení příkazu byly součástky ozrcadleny sice podle XZ ale ještě k tomu podle YZ. Příčinu jsem nezjistil, po chvíli snažení jsem raději součástky vložil znovu a ručně otočil a usadil. Pokud na příčinu někdo příjde, dejte prosím vědět. Jinak z nových vlastností AIS9 mám radost. Tohle je spíš taková drobná nepříjemnost. Hezký den,
|
|
Jakub Krása
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,617 sekund.