ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Jak novinky řešení Autodesk a ARKANCE ovlivní budoucnost strojírenství
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoDesignJet 111

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
popeye Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 07.zář.2010
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ACAD 2010
Stav: Offline
Bodů: 2
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: DesignJet 111
    Zasláno: 07.zář.2010 v 15:15

Dobrý den, 

zvažuji koupi plotteru DesignJet 111 - Roll. Máte někdo zkušenosti s tímto zařízením?

Budu vděčný za jakýkoliv názor nebo postřeh. 

Díky všem!

P.

Zpět nahoru
Mikemamm Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 26.dub.2005
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad 2020 lt
Bodů: 731
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2010 v 00:11
Dobrý den, měl jsem HP DJ 130 a byl jsem spokojen, ale je to přeci jen jiný plotter (více grafický). Nicméně se připojím k popeye, protože HP DJ 11 je velmi zajímavý za tuto cenu a zvažuji jej také koupit, pokud někdo najdete nějaké připomínky, recenze, zkušenosti, tak prosím sem s nimi. Díky
Zpět nahoru
VlJanecek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Bodů: 463
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2010 v 09:41
Osobní zkušenost nemám, ale protože jsem po tomhle novém plotru taky pokukoval, našel jsem nějaké komentáře kupujících:
http://www.shopping.hp.com/product/printer/Designjet/1/storefronts/CQ532A%2523B1K?tab=reviews
Zpět nahoru
popeye Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 07.zář.2010
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ACAD 2010
Bodů: 2
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2010 v 10:06

Díky za link! Hledal jsem recenze všude možně, ale bohužel jsem nic nenašel...

Docela mne zajímá ekonomická stránka tisku, jakou cenu mohu očekávat za 1ks výkresu A1 z CADu. Z 90% černá + občas barevná čára? Někde jsem se dočetl že by to mělo být cca 1 EUR, což mi nepřijde tak moc, ale popravdě bych očekával nižší cenu.

A ještě poslední dotaz, máte představu jaká je životnost kreslících per? Nikdy jsem neprovozoval plotter, tak vůbec netuším? Mění se zároveň s náplněmi, nebo v nějakém časovém intervalu?

Díky za postřehy všem!!

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Implementujeme řešení Autodesk
Bodů: 21898
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2010 v 10:33
Malé plotry HP Designjet používají podobnou technologii jako běžné inkoustové tiskárny. U tohoto modelu se mění zvlášť tiskové hlavy a zvlášť inkoustové náplně (cartridge). Náklady na A1 jsou nižší, uvádí se spíš 1$, ale záleží na krytí (hustotě čar).

Životnost hlavy bude skoro "věčná" - přes 5.000 listů A1. Přehled spotřebního materiálu je v letáku Designjet 111.
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)
Zpět nahoru
pekis Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 24.dub.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
DESIGNCAD
Bodů: 3
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.úno.2011 v 21:01
Zdravim, stal som sa šťastným majiteľom HP DJ111, rozhodlo cena výkon, po počiatočnej eufórii prišlo sklamanie, hlučný ventilátor, pri ktorom sa nedá pracovať, po pár výtiskoch som zistil že rovná čiara nie je rovná ale uskakuje, opakoval som všetky úkony s nástrojom "maintenenc", zarovnanie hláv atď., nasledovala reklamácia, po týždni a vymenení  hlavy, som opakoval výtisk a problém bol tu opäť, teraz čakám na reklamáciu č.2 už tri týždne, asi som mal nešťastie na vadný výrobok. Toľko moja skúsenosť. Záruku poskytuje výrobca iba na 1 rok, tak dúfam že stihnem niečo vytlačiť.

Zpět nahoru
topocad Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD/Civil3D 2007-23
Bodů: 113
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.bře.2011 v 12:00
Dobry den,
nemate nekdo k dispozici stazene drivery na tento plotr varianta Roll 24" na WinXP?
Na webu HP jim to nejak nefunguje.
Prosim o odkaz napr. pres uschovnu...
Dekuji.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Implementujeme řešení Autodesk
Bodů: 21898
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.bře.2011 v 13:09
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8659:VIPVault - chyba 111 při zařazení dokumentu.
Tip 12244:VIPLicenční chyba 0010.15, 0015.301 nebo 0015.111 - jak ji opravit?
Tip 6849:Virus využívající soubor ACAD.VLX
Tip 5192:Automatický vytyčovací bod.
Tip 7382:Vizuální styly Inventoru 2011.
Tip 7721:VIPDriver HP Designjet 750C (a starší) do Windows Vista a Win7 64-bit.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,266 sekund.