Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
ve vyhledávacích cestách podpůrných souborů mám nastaveny všechny adresáře jak jste uváděl včetně adresáře Symboly. Tak už nevím,kde cestu k symbolům mám nastavit.
Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline
Bodů: 1796
Zasláno: 05.lis.2010 v 06:47
Používáte holý cad nebou nějakou jeho profesní verzi - architektur apod. - tam se to trochu mění.
Napadla mne ještě jedna věc (trochu jsem se v tom dříve zamotal) - v souboru acad2009doc.lsp ponechte prozatím před tou sekvencí středníky (řádek nebude načten) a celou sekvenci vložte do souboru acad.mnl (budete ho muset najít).
Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline
Bodů: 1796
Zasláno: 05.lis.2010 v 07:10
Tam bude asi zakopaný pes. ST je zbytečné pouštět v profesní verzi.
Zkuste cad pustit jen v profilu holého cadu - bez nástavby - u mne ACA a upravil jsem soubor Acad.mnl.
Po spuštění holého cadu proveďte potřebné doplnění cest.
A snad to bude fungovat.
v holém Autocadu to funguje stejně, to je bez symbolů.
Našel jsem jen soubor acadm.mnl (což je soubor Autocadu Mechanical). Soubor acad.mnl jsem v počítači nenašel. Když jsem upravil acadm.mnl, tak to fungovalo v Autocadu Mechanical stejně jako předtím (bez symbolů)
a v holém Autocadu nefungovalo nic.
Tak to asi nechám v původní úpravě (upravený soubor Acad2009doc.lsp)
Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru