Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka <1 345 archiv |
Autor | |
zila ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 15.dub.2010 Lokalita: ČR (PA) Používám: SOLIDWORKS 2010 Stav: Offline Bodů: 37 |
![]() |
doporučení pro začatečníka po instalaci a změna na češtinu ,tak doporučiji založit nový soubor . postup: najedu na TNC napisu lomitko a nazev , ENTER zeptace zdali chci nový soubor , dám ANO .Po najetí na nový soubor šipka doprava , napsat název ( max 8 znaku) TEČKA H .( H určuje PGM dialog , I ISO , T NASTROJE tabulka, A textový editor ,HU SMART , .... ENTER . např. PROG1.H ( PROGRAM PRVNÍ DIALOG ) zvolim bud MM/ INCH BLK. FORM 1 NEJMĚNŠÍ ROZMĚR PRO GRAFIKU BLK. FORM 2 NEJVĚTŠÍ ROZMĚR PAK např. středník , vyvolat nasrtroj .... M 30 UKONČENÍ HLAVNÍHO PROGRAMU např. PROG1.H ( PROGRAM PRVNÍ DIALOG ) |
|
![]() |
|
turbo-snek ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 11.bře.2009 Lokalita: ČR (HK) Používám: AutoCad 2009 Stav: Offline Bodů: 8 |
![]() |
Zdravim vas, mam takovej malej problem. Kdyz pouzivam funkce APR/DEp a zkoseni hran+zaobleni, tak mi to pri simulaci napise, ze to neni povoleno, tak bych potreboval vedet, jak to povolit. diky predem za odpoved
|
|
![]() |
|
zila ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 15.dub.2010 Lokalita: ČR (PA) Používám: SOLIDWORKS 2010 Stav: Offline Bodů: 37 |
![]() |
pro turbo-snek posli PGM na SOUKROM ADRESU. NEVÍM JAK JE TO NAPSANO zkus napsat : vzorový funkční PGM .... BLK 0.1 + 0.2 (DOPLNIT X0Y0Z-20/X100Y100Z0) TOOL x Z S2000 L Z-5 RO F2000 M3 APPR LT X+5 Y+5 CCA180 R+20 RL L Y+95 RND R1 L X+95 CHF 10 L Y+5 L X+5 DEP CT CCA30 R+1 L Z+20 RO FMAX M30 ================= POKUD ZA APPR + PŘED DEP DAŠ RND nebo CHF tak systém neví co potřebuješ. zila ![]() |
|
![]() |
|
turbo-snek ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 11.bře.2009 Lokalita: ČR (HK) Používám: AutoCad 2009 Stav: Offline Bodů: 8 |
![]() |
dik za odpoved....prisel jsem nato jeste ten den po lahvince vina...:D
|
|
![]() |
|
![]() |
ale mam jeste jeden problem...na netu jsem si nasel jednu soucastku, ale zasekl jsem se na tom zaobleni a tech radiusech...pokud by nekdo mohl mi poslat cele PGM na email: havlicekl@seznam.cz ,tak bych mu byl moc vdecny, aspon bych si to mohl poradne prostudovat. dystak cely vykres je k nahledu na http://filmy-online.okamzite.eu/soubory/s1.jpg Predem vsem diky |
|
![]() |
|
![]() |
musis pouzit funkci CC X Y , na stredy otvoru, TAK DAS CR NEBO,C .... . zitra tam budes mit PGM . ZKUS TO ZATIM SAM. ZILA |
|
![]() |
|
![]() |
a schanim nejakou stranku s tech.vykresama...nasel jsem jen jednu, ale potreboval bych nakou, kde sou cele soucasti a ne jen jednotlive tvary. Pokud by nekdo nejakou mel, tak by se mi sikla. Diky
|
|
![]() |
|
jcerki ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 21.dub.2010 Lokalita: Slovensko Používám: Heidenhain , CATIA , Stav: Offline Bodů: 12 |
![]() |
pri CR neni nutne pouzit CC ... a daju sa tam pouzit okrem CR aj RND a CHF . ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
pro jcerki
Jo máš pravdu, jde to více způsoby. zatím se učí programovat. Jde to i přes FK ale to je spíš pro pokročilé . zila |
|
![]() |
|
Polesovsky ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 19.říj.2011 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor, Solidworks Stav: Offline Bodů: 38 |
![]() |
Podle návodu pust HELP heslo 123456 (pokud se nepletu) a v patřičném řádku zadej čísilko pro češtinu. Vše máš v návodu Pro Haid530 i Haid430. Pozor. lze zapnout i čínština. |
|
![]() |
|
jcerki ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 21.dub.2010 Lokalita: Slovensko Používám: Heidenhain , CATIA , Stav: Offline Bodů: 12 |
![]() |
Chyba ! heslo je 123 . Dostanes sa tam cez EDIT > MOD > heslo 123 > GOTO 7230 a tam prepis 0-u za 2-ku v styroch MP 7230.0 az 7230.3
Blizsie info na http://heidenhain.webnode.cz Upravil jcerki - 21.říj.2011 v 17:40 |
|
![]() |
|
![]() |
GOTO 7235 tak zmeniš hodiny ( bud letni, zimní čas ) 7 xxx je možno měnit jak chceš dle návodu co znamenáj ale jiný ( 1 xxx= 6 xxx) radši nech na pokoji. zila |
|
![]() |
|
Ramik ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 17.bře.2011 Lokalita: ČR (ZL) Používám: autoCAD Stav: Offline Bodů: 1 |
![]() |
ahoj tartine. Prosimte nasel jsem tady tvuj odkaz ke stazeni verze DEMA iTNC530 Heidenhain simulator:http://download.cz.hellshare.com/34049405sp5.rar/955366 , naistaluji to, ale vyskoči me chyba : ze to chce po me KEY. Co s tím mužu udělat.Chtel bych si doma zkoušet s tím pracovat,velmi mě to baví,dělám v tom v praci na dvou nových 5ti-osách od MASu.Kdyžtak mi poraď i něco lepšího nebo jak se k tomu dostanu at to mam doma.Díky za kladnou odpověd.Radim
|
|
![]() |
|
tartin ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 05.zář.2009 Lokalita: ČR (VY) Používám: Heidenhain, SolidWorks, HSMWorks, Euclid Stav: Offline Bodů: 14 |
![]() |
Čau Radime,
ten program jsem si stáhl znovu, nainstaloval a vše běží. Jsi první komu to nejde. Je to Demo verze, omezena na 100 vět a 6 podprogramů, takže by to po tobě žádnej KEY chtít nemělo. Ovšem nabídne ti to při instalaci 3 verze - Custom, Typical a Typical (with examples). Tak instaluj tu poslední - Typical (with examples), ta je i s nějakýmy příklady a potom se řiď podle návodu, který je přiložen v balíku (Ruzne_navody = iTNC návod na spuštění a češtinu). Pokud bude problém, tak dej vědět kde přesně jsi se zasekl. Čau tartin PS. Jo a jestli ti to nahoře hlásí Key non-functional, tak to znamená TLAČÍTKO BEZ FUNKCE. Stačí jenom zmáčknout třeba end (na Keypadu to je virtuální klávesnice ) a potom MOD a zadat si češtinu dle návodu. Teď odesílám novou verzi SP7 , ale mám pomalejší net. Tady je odkaz:
Upravil tartin - 15.bře.2012 v 19:39 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka <1 345 archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,395 sekund.