Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.100.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a
proměnné prostředí AutoCADu.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka <12 archiv |
Autor | |
koutnak ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 20.bře.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018 Stav: Offline Bodů: 474 |
![]() |
Dobrý den/večer.
Zajímalo by mne, kde jste našel ty informace o podsvícení. Ať jsem hledal kde jsem hledal, tak kromě trochu odlišného značení než jste uvedl (WH-BK Black a WFS-GY Gray) jsem nezaznamenal mezi oběma monitory rozdíly, a našel jsem jedinou informaci o podsvícení, a to v informaci o záruce "5 let/15.000 hod. standardního provozu vlastního LCD panelu a podsvětlovacích trubic". http://www.eizo.cz/pool/spec/cz_S2243W.pdf http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?compareitems=_11F90SQP119S0UEH0UEJ Osobně bych měl obavy, zda u 22" monitoru při rozlišení 1920×1200 budou texty ještě dostatečně dobře čitelné. Používám toto rozlišení u 24" monitoru a někteří občasní uživatelé mého PC brblají, že je to všechno moc malé (vyšší věk=větší stížnosti ![]() Já bych si raději vybral nějaký 24", třeba HP ZR24w 24" černý. Ale je fakt, že ta EIZA mají nižší spotřebu než monitory jiných výrobců. |
|
Radim Koutňák
|
|
![]() |
|
be_em ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.úno.2006 Lokalita: Slovensko Používám: Používal som AutoCAD 2004, 3ds max7. Teraz AcadLT Stav: Offline Bodů: 865 |
![]() |
Ak v nich iný rozdiel nie je, iba systém podsvietenia a lesk alebo matný, tak jednoznačne by som šiel do novšej a podľa mňa lepšej technológie LED. Avšak tiež by som šiel do väčšej uhlopriečky.
|
|
![]() |
|
Radim Cech ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: Autodesk Civil 2020 Stav: Offline Bodů: 848 |
![]() |
Zdravím na Zlínsko!
Dnes 22" už je téměř krok zpět, určitě běžte do nějaké 24" WIDE, nemůžu si vynachválit. Myslím si, že pořád platí, že na monitoru je vždycky málo místa i kdyby byl sebevětší.
Leda že by jste kupoval 2ks 22" vedle sebe! Tak to pak jo!
Já mám a měl jsem HP a neměl jsem jediný problém, ale samozřejmě EIZO je EIZO.
|
|
R.C.
OSTRAVA |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Dobrý den,
dobrá rada nad zlato aneb váhám mezi dvěma monitory a to:
Styl užívání všestraný, převážně CAD aplikace, prohlížení fotografií a občas nějaké to video.
První jmenovaný má podsvícení Trubice CCFL, druhý LED a matný displej.
Poradíte prosím někdo, řpíp. doporučíte alternativu?
Předem děkuji
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka <12 archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.