ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.097.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoZobrazeni v ACAD 2005

Odpovědět Odpovědět Stránka  <12 archiv
Autor
Mikemamm Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 26.dub.2005
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad 2020 lt
Stav: Offline
Bodů: 731
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.zář.2005 v 21:11
Zdravim,
chtel bych se zeptat jestli v autocadu 2005 funguje neco jako ve spiritu folie ? Lepe receno ve spiritu jsem mel nastavene napr. pod cislem 1 pudorys 1NP, pod cislem 2 pudorys 2NP atd ... Kdyz jsem neco pozmenil v 1NP, tak jsem si bezproblemu mohl zapnout folii 2NP, ktera se mi presne zobrazila nad 1NP a videl jsem hned jestli ta zmena je mozna, protoze, kdyz treba posunu komin v prizemi, tak bych se chtel hned podivat, kam by se posunul v dalsim patre ? Jde to nejak udelat ? Ve spiritu se to v podstate vykreslovalo do sebe, tak tam to bylo hned videt, samozrejme, ze jen kdyz jsem to zapnul, aby se to ukazalo(to dalsi patro)
Dekuji za radu
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3690:VIPDalší bezplatný prohlížeč výkresů ve formátu DWG 2004.
Tip 9018:Chyba Microsoft Visual C++ 2005: Command line option syntax error.
Tip 3725:Čitelnější text v MText editoru.
Tip 275:Jak zobrazit hladiny v pořadí vzniku?
Tip 5071:VIPDWG prohlížeč TrueView 2007 jako komponenta v HTML stránce.
Tip 3983:Zpráva: "Nelze nalézt asmm80enures.dll"

Odpovědět Odpovědět Stránka  <12 archiv

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.