ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.093.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoiDwgTab-chyba

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
alda Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 04.říj.2007
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
AutoCADLT 2024
Stav: Offline
Bodů: 113
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: iDwgTab-chyba
    Zasláno: 14.dub.2011 v 12:43

Zdravím.

S novým strojem jsem přešel na Win7/64bit. Při otevírání více výkresů najednou nebo při větším množství otevřených výkresů padá ACAD a support hlásí že je chyba na straně iDwgTab:

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=15495768&linkID=9240617

Mám nainstalovanou aktuální verzi iDwgTab 2.0.0.4 patch 3. Na WinXP fungoval bez problémů. Má s touto chybou někdo zkušenost?

Díky

Upravil alda - 14.dub.2011 v 13:34
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Implementujeme řešení Autodesk
Bodů: 21899
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.dub.2011 v 18:47
Výrobce této utility ji už delší dobu neaktualizoval. Možná zkuste vestavěné funkce přepínání výkresů ( RPVÝKRES), nebo utilitu MDI Drawing Tabs - viz Download.
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)
Zpět nahoru
alda Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Používám:
AutoCADLT 2024
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.dub.2011 v 07:19

Autor aktualizuje minimálně instalátor (ACAD2012, 32/64bit) a nadpisy na své stránce (ty psané latinkou, zbytek je rozsypaný čaj).

Oproti "MDI" má výhodu, že dokáže udržet pořadí výkresů podle názvu souboru. "MDI" má roletku, v které když vyberu výkres, tak se ostatní zpřehází a já jsem úplně ztracený. (RPVÝKRES) bez komentáře.

Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Bodů: 6204
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.dub.2011 v 07:35
Co máte prosím na mysli tím zpřeházením. Mě zůstávají v roletce pozice jednotlivých výkresů i při přepínání stále stejné.

Dříve těmto utilitám dominoval DocBar, škoda že se již vývoj zastavil. 
Zpět nahoru
alda Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Používám:
AutoCADLT 2024
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.dub.2011 v 07:44

Aha. Při chvilce volna ještě vyzkouším.

Když jsem se kdysi rozhodoval mezi "MDI" a "iDWG", tak mi tam neseděla zrovna ta roletka. A iDWG je myslím pružnější v nastavování.

Pokud se nepletu byl DocBar placený (trial), ten jsem jen zkoukl.

Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Bodů: 6204
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.dub.2011 v 07:55
Dřívější verze byly free, ty poslední již placené. To ale teď není podstatné, neboť autor vývoj ukončil. Každopádně na přepínání a organizaci otevřených výkresů i rozvržení to byla špička a ještě ji žádná jiná alternativa nepřekovala.
Zpět nahoru
alda Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Používám:
AutoCADLT 2024
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.dub.2011 v 15:09

Tak u mě "MDI" přehazuje záložky výkresů.

Když načtu větší počet výkresů než se vejde záložek do lišty tak zbytek zobrazí v roletě. Při vybírání výkresů z rolety začne pořadí záložek v liště míchat. Takže když si načtu určitý sled výkresů/podlaží tak je to  za chvíli promíchané. U iDWG se sice musí "rolovat" horizontálně, ale udrží celou dobu řazení záložek, včetně nově otevřených.

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2146:Jakou klávesou přepínat mezi okny výkresů?
Tip 7028:VIPVyjímka při spuštění AutoCADu: 0(e0434f4dh) na adrese 7C812AFBh
Tip 12290:VIPPři tisku pomocí Správce vykreslování ve Vault Professional se zobrazí chyba „Volání součásti COM vrátilo chybu HRESULT E_FAIL“
Tip 12244:VIPLicenční chyba 0010.15, 0015.301 nebo 0015.111 - jak ji opravit?
Tip 11379:VIPPropojení AutoCAD Mechanical a Inventoru (chyba: Nelze inicializovat podpůrné knihovny)
Tip 11166:VIPNesprávná instalace Language Pack v PrDS - problém v instalaci Inventoru 2017 R2, R3

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,164 sekund.