Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
le mach ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 02.říj.2012 Lokalita: ČR (ZL) Používám: AutoCAD 2013 Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() Zasláno: 02.říj.2012 v 20:35 |
Zdravím, jsem student a kreslím v CADu. Mám 2013 Autocad, při zapnutí 2013 mi to napíše: Fatální chyba: Unhandled access violation 0xffffffff expection at 7490004h (to poslední číslo nevím přesně) a opravdu nevím co s tím. Nevíte?
Poté jsem zkoušel 2012, vše jsem také nainstaloval, dal jsem trial verzi a Inventor jde v pořádku, zato CAD má problém při nábíhání a napíše mi to: AutoCAD application přestala pracovat. Děkuji vám za každou informaci.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Jakou používáte grafickou kartu? Je v seznamu podporovaných karet?
|
|
![]() |
|
le mach ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 02.říj.2012 Lokalita: ČR (ZL) Používám: AutoCAD 2013 Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() |
Aha tak to nevím, mám Lenovo Ideapad Z580A.
Procesor: Intel Core i7 2,1 GHZ GK: Nvidia GeForce GT630M RAM: 8GB Intel HD Graphics HD4000 Já to nainstaloval v srpnu ten CAD a šel mi v pohodě a tuhle chybu mi to hodilo až nedávno.
|
|
![]() |
|
czhory ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 05.led.2012 Lokalita: ČR (JČ) Používám: ACAD 2013 Stav: Offline Bodů: 12 |
![]() |
mám stejnou grafickou kartu, je v seznamu podporovanych? Dekuji
|
|
![]() |
|
slasid ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 31.říj.2005 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD LT 2021 Stav: Offline Bodů: 324 |
![]() |
![]() |
|
czhory ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 05.led.2012 Lokalita: ČR (JČ) Používám: ACAD 2013 Stav: Offline Bodů: 12 |
![]() |
Dekuji !
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Není, tady je přehled všech karet nVidia testovaných pro AutoCAD 2013 ve Win7:
Pro necertifikované karty může pomoci vypnutí grafické akcelerace (viz _3DCONFIG), ale AutoCAD je pak dost pomalý.
|
|
![]() |
|
Michalcz ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 05.pro.2011 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Autocad 2010 student Stav: Offline Bodů: 1 |
![]() |
Dobry den,
nemate někdo nějaké řešení, mam stejný problém. Vlastnim lenovo ideapad Y580..
|
|
![]() |
|
gelietom ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 29.říj.2012 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD 2013 Stav: Offline Bodů: 1 |
![]() |
Mám rovnakú chybu a neviem si s ňou poradiť, rovnaké parametre grafickej karty ako aj vy ostatní. Ale 3DCONFIG ani neviem zadať, keďže AutoCad nejde ani spustiť -.- hneď zobrazí tú chybu a dá sa s ním už iba zavrieť.
Nejaké nápady/návrhy ako s tým ďalej by nám určite viacerým pomohli. Ďakujeme! Tomáš
|
|
![]() |
|
IvanaV ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.lis.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Revit 6-2016, AutoCAD občas Stav: Offline Bodů: 296 |
![]() |
Lenovo IdeaPad Y580 ma dve graficke karty. AutoCAD lze spustit pouze na integrovane grafice.
Nebo opravit nastaveni v ovladacim panelu NVIDIA. |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
AutoCAD lze (např. po chybném nastavení 3DCONFIG) spustit vynuceně bez HW akcelerace - viz spouštěcí parametry:
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,331 sekund.