ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Registrujte se na konferenci CADfórum 2025 - automatizace navrhování
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoPOMOCT!!!!!

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Kotlaba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
už žádné
Stav: Offline
Bodů: 388
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: POMOCT!!!!!
    Zasláno: 22.lis.2012 v 07:10
Že neumíš CAD - no budiž, není to až tak jednoduché. Ale že jako téměř absolvent střední školy neumíš pořádně napsat téma dotazu (Do jaké školy to vlastně chodíš? Do právnické průmyslovky v Plzni?), to už hodně naznačuje.
Třeba tady - Jak správně zvolit Subject:

Upravil Kotlaba - 22.lis.2012 v 07:20
Zpět nahoru
9boro Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.lis.2012
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
AutoCAD2010
Bodů: 3
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2012 v 23:49
Dekuji za odpoved, ale CAD jsem mel jenom jeden rok ve skole ( 2roky zpet) a snad vsechno co slo jsem zapomnel... :( ted kdyz si mam v tom udelat projekt k maturite, tak jsem v koncich. Opravdu dekuji, ale potreboval bych nekoho aby mi to minimalne nekdo pomohl udelat treb pres teamviewer.. nasel by se nekdo takovy?
Zpět nahoru
9boro Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Používám:
AutoCAD2010
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2012 v 23:46
Mohl by mi ten soubor poslat v dokumentu a ja bych si tam mohl upravovat veci a dokazat tak ucitelce, ze jsem to jenom nezkopiroval a kdyz to najde na internetu od nekoho jineho, tak bych treba mohl rict, ze jsem mu stiml pomahal...
Zpět nahoru
Blurcak Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD 2011
Bodů: 18
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2012 v 22:38
Nakresli si pricny rez ten pak orotuj napr o 100stupnu, a jednotlive telesa(vrstvy) pak orez rovinou treba po 20 stupnich, to ze nebude guma mit desen snad ucitelka zkousne

Upravil Blurcak - 21.lis.2012 v 22:39
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Bodů: 6206
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2012 v 22:33
Dobrý večer,

odpustím si mravokárné řeči a pouze nadhodím otázku. Jaký je prosím rozdíl mezi tím, když to stáhnete z internetu a tím když Vám to vyhotoví někdo z CAD Fóra a Vy si to stáhnete od něj?
Zpět nahoru
9boro Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Používám:
AutoCAD2010
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2012 v 21:52
Ahoj chtel bych se vas zeptat jestli jste nekdo schopny, udelat neco jako je tohle ... http://www.pneu360.cz/upload/pneu_konstrukce.png  nebo http://www.maxxis.cz/images/prurez_pneu_big.jpg  ..... hlavni jsou ty vrstvy, mam to jako projekt do skoly a vubec si nevim rady :( opravdu bych si toho cenil :)) nesmi to byt stazeno z internetu.. ucitelka to pozna CryCry
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1500:VIPJak rozložit (převést) oblouky a kružnice na křivky (polyčáry) bez pomoci utilit?
Tip 751:VIPMáte potíže s uživatelským sešitím složitých ploch v Mechanical Desktopu? Pomůže vám nedokumentovaný příkaz:
Tip 13554:Zaneprázdněný dialog Načíst rodinu Autodesk v Revitu.
Tip 11020:AutoCAD zobrazuje výkres plný náhodných kružnic a oblouků.
Tip 9458:Inventor hlásí chybu "Vybraná hromada měla málo místa (5 < 8+2)"
Tip 8355:Nelze nainstalovat SP1 na Vault 2012.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,152 sekund.