ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.095.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenošrafovací styl GRAVEL

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
r.vagner Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 03.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
Cadkon RC+, MS CE ProConcrete
Stav: Offline
Bodů: 55
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: šrafovací styl GRAVEL
    Zasláno: 06.led.2006 v 14:51
mam dotaz .....na nekterych vykresech se mi srafovaci styl GRAVEL rozsype do nevzhlednych krivek misto, aby to tvorilo krasne kameny ...uz mi z toh hrabe....nevim co s tim ...nejde s tim vubec nic delat!!! nevite nekdo prosim ???
Zpět nahoru
Pepa Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 05.říj.2004
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
LT 2014 CZ
Bodů: 445
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.led.2006 v 15:04
buď posunte výkres do prvního kvadrantu, nebo (2000-2005(myslím))dočasný počáteknebo při šrafování (v2006) zvolte počátek šrafování v pravém dolním rohu šrafované oblasti - "rozsypání" se děje v situacích v JTSK
Zpět nahoru
r.vagner Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 03.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
Cadkon RC+, MS CE ProConcrete
Bodů: 55
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.led.2006 v 15:04
tak jsem koukal ze uz jste to tady resili.....nasle jsem rady ohledne zmeny souradnic...to funguje docela dobre ...sice asi jen na asi 95% ...ale to mi staci... tak diky :)
Zpět nahoru
Hradil Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 10.kvě.2005
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Revit, Max
Bodů: 21
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.led.2006 v 15:06
To není problém jenom tohoto vzoru. Máte "daleko" počátek. Je třeba dočasně souřadnici 0,0 (UCS, USS) přiblížit šrafované ploše. Proč tomu tak je, nevím, ale pomůže to.
arch
Zpět nahoru
Rostislav Říha Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACA 2010
Bodů: 1615
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.led.2006 v 16:01
neni to primo odpoved, ale "stabilita" srafovaciho vzoru dost souvisi s jeho komplikovanosti - a gravel je velmi obtizny, staci se podivat na jeho definici...pokud to jde, srafujte necim jednodussim...
Rostislav Říha
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7387:Přidání vlastního šrafovacího vzoru do Inventoru.
Tip 6122:Nastavení úhlu a hustoty šraf v řezu materiálu sestavy Inventoru.
Tip 7872:Jak v Revitu skrýt hranice šrafovací/maskovací oblasti?
Tip 3240:Jak změnit implicitní šrafovací styl v AutoCADu?
Tip 6155:Jak aktualizovat upravený styl v Inventoru?
Tip 4712:Snadné načtení šrafovacího vzoru do Revitu.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.