Přes 121.500 registrovaných u nás, celkem 1.114.000 registrovaných (CZ+EN).
Nový Kalkulátor nosníků, Spirograf generátor a Regresní křivky v sekci Převodníky.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět
|
archiv |
| Autor | |
marko10
Diskutér
Přihlášen: 25.lis.2011 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: REVIT Stav: Offline Bodů: 74 |
Téma: Pozadí v REVITuZasláno: 05.dub.2014 v 10:17 |
|
Dobrý den,
Po několika recenzí na web stránkách Autodesk uvádí jak se zlepšilo pracovní prostředí při práci v AutoCADu z hlediska namáhání zraku. Ptám se, jak Autodesk to samé ,,pohodlnější prostředí" změní v REVITu. Děkuji |
|
![]() |
|
PepaR
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager
Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: CAD/BIM Stav: Offline Bodů: 6220 |
Zasláno: 05.dub.2014 v 10:31 |
|
Tím namáháním zraku mají u AutoCADu asi na mysli, černý motiv uživatelského rozhraní. Jestli čekat něco podobného u Revitu jest otázkou.
P. S.: Barvit uživatelské rozhraní do černa je smysluplné např. pro aplikace, které zpracovávají fotografie, neb uživatele neruší barvy rozhraní a může se soustředit na barvy fotek. Jsem zvědav jak se s tímto rozhraním bude dělat v AutoCADu. Z obrázků to na mě zatím působilo dobrým dojmem.
|
|
![]() |
|
marko10
Diskutér
Přihlášen: 25.lis.2011 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: REVIT Stav: Offline Bodů: 74 |
Zasláno: 05.dub.2014 v 11:47 |
|
Dobrý den, děkuji za rychlou reakci
Je to otázka, ale myslím si že upravit nastavení pozadí není takový problém. Stačilo by si vybrat jen tu správnou barvu, kterou si nastaví každý sám.Jako v AutoCADu jedno kliknutí. Možná v Emerice mají při práci sluneční brýle ..... ??? No uvidíme kam a jakým směrem se prostředí REVITu ubere.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor
ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 22119 |
Zasláno: 05.dub.2014 v 11:55 |
|
Ve verzi 2015 se v Revitu barva prostředí nemění. Ono těch důsledků změny pozadí je docela dost, např. i pro vývojáře nadstaveb to znamená upravit všechny ikony...
|
|
![]() |
|
marko10
Diskutér
Zasláno: 05.dub.2014 v 12:00 |
|
Děkuji Vám za Vaší odpověď. Využil jsem toho co uvádí WEB. Jde mi hlavně o změnu barvy pozadí, která by si myslím hodně pomohla. Ikonky jsou na posledním místě.
|
|
![]() |
|
PepaR
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager
Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: CAD/BIM Stav: Offline Bodů: 6220 |
Zasláno: 05.dub.2014 v 13:26 |
|
Momentík, bavíme se o tomtéž pozadí? Pozadí v modelovacím prostoru a pozadí uživatelského rozhraní není totéž.
Nicméně ikonky určitě na posledním místě nejsou neb s barvou tématu uživatelského rozhraní přímo souvisí přímo souvisí.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor
ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 22119 |
Zasláno: 05.dub.2014 v 13:33 |
|
Pokud jde jen o pozadí oken, tak to lze přepnout na tmavé už teď - pomocí
Možnosti > Grafické zobrazení > Obrátit pozadí.
|
|
![]() |
|
marko10
Diskutér
Zasláno: 05.dub.2014 v 13:51 |
|
Dobrý den, omlouvám se, aby nedošlo k omylu, jde mi hlavně o pozadí pracovního (kreslícího prostředí)REVITu. Mám možnost jen ze dvou pokud se nemýlím (černá nebo bílá). V AutoCADu jde vše bez problémů i Inventor má více možností. Proto když Autodesk vyšel s novou verzí AutoCADu tak jsem se domníval že i v REVITu dojde posunu.
Děkuji |
|
![]() |
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět
|
|
| Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,195 sekund.

Pozadí v REVITu
Možnosti tématu

..... ??? No uvidíme kam a jakým směrem se prostředí REVITu ubere.