Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Kapi30 ![]() Nováček ![]() ![]() Přihlášen: 24.zář.2014 Lokalita: ČR (JČ) Používám: ArchiCAD(15,16,17), Lumion3, Artlantis4 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() Zasláno: 24.zář.2014 v 23:02 |
Dobrý den,
používám ArchiCAD17 a pro vizualizaci chci zkusit Lumion3. Stáhnul jsem si tedy doplněk "ArchiCAD to Lumion bridge" do AC a uložil si soubor ve formátu .dae. Bohužel po spuštění Lumionu a pokusu vložit objekt se vloží pouze bod. Mohu poprosit o radu?
Děkuji, Kápl. |
|
![]() |
|
ondra87 ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 11.čer.2014 Lokalita: ČR (JM) Používám: Lumion Stav: Offline Bodů: 12 |
![]() |
Zdravím, reaguji asi už trochu pozdě, ale třeba ještě stále pomohu. Bod je většinou úchytový bod, který je stejný s počátkem souřadnic v ArchiCADu, tudíž můžete mít model umístěn jinde (bývá zeleně nasvícen) a není jen vidět, je dobré si dát model k počátku.
|
|
![]() |
|
Kapi30 ![]() Nováček ![]() ![]() Přihlášen: 24.zář.2014 Lokalita: ČR (JČ) Používám: ArchiCAD(15,16,17), Lumion3, Artlantis4 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() |
Dekuji za radu :) zkusim az prijdu domu, ale myslim, ze jsem projizdel mapu a nikde 3D nebylo.. ale preinstaloval jsem notas, tak uvidim :)
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Příbuzné CAD tipy: | ||
Tip 10147: | ![]() | Jak exportovat model z Revitu do formátu .DAE? |
Tip 13478: | ![]() ![]() | Jak změnit hladkost oblých 3D objektů AutoCADu v Lumionu? |
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,227 sekund.