Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
Stránka <1 345 archiv |
Autor | |
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
IMHO jsou m/mm jedno a jeden system lepsi dvou - melo by stacit jine ltscale u vas/u nas...ex principio jde o soubor definic, ktere spolu dohromady funguji - predpokladam, ze pouzivate acadiso.lin a asi nejaky soubor uzivatelskych car, nebo ze to mate slepene dohromady jako my - myslim, ze ten nas soubor ma prapuvod v cadkonu, ale nevim...jak to mate? |
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2574 |
![]() |
Beze všeho, má to ale pro nás dva jeden malinkatý háček Já Vás znám, tak Vás nedonutím kreslit v metrech a obráceně já zas nikdy nebudu kreslit situace (a vlastně téměř všechno) v milimetrech -> což znamená jiné LTSCALE. Ale třeba z toho nakonec vyplynou dva systémy - jeden v metrech a druhý v milimetrech, kdo ví ?
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
kdyz jsem to psal, tak jsem myslel na gandhiho, luthera kinga a jim podobne - historie uci, ze .... ze cesta zacina prvnim krokem...takze pane kolego - zacneme. Pojdme si sjednotit nase lin soubory - Vy a ja. Mozna se nekdo prida... |
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2574 |
![]() |
Pane kolego, tohle a ještě několik podobných utopických přání - a bude nám hrozit zakrnění mozku. To přece Autodesk a různí dodavatelé nadstaveb přece nemohou dopustit, ne?
![]() |
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
ABSURDNI TOUHA: ...kdyby se tak nekde na webu vystavil soubor, ve kterem by tyhle cary byly, nekdo oslovil vsechny mistni vyrobce nadstaveb a autodesk a ...a vsichni jsme meli stejny cary:)...na carach IS mne stve, ze casto potrebuji JINE nastaveni LTSCALE, aby vypadaly dobre.... |
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
![]() |
Stejně, jako v předchozích verzích,tj.
Dialog Hladiny -> klepnout u jedné hladiny na typ čáry -> Otevře se dialog Vybrat typ čáry -> Načíst -> Soubor -> Vybrat příslušný soubor *.LIN -> V dialogu Načíst typy čar se objeví seznam dostupných čar -> vyberete potřebnou K tomu ovšem musíte mít onen soubor *.LIN (textový soubor s definicí čar) a v případě Vámi uváděných inž. sítí i příslušný soubor *.SHX se zkompilovanými tvary, které jsou použity v čarách (tj. např. značky jednotlivých sítí) Takže už zbývá si jen sehnat potřebné soubory. Soubory s typy čar jsou podle mne volně šiřitelné, takže pokud nemáte jiný zdroj, tak Vám mohu nějaké sítě poslat. Pošlete mi kontakt na |
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
Martin Šor ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 17.bře.2006 Stav: Offline Bodů: 1 |
![]() |
Potřeboval bych poradit,zda jde do Autocadu2006 nějakým způsobem načíst více typů čar než je v základní nabídce.Jedná se mi hlavně o inženýrské sítě atp. Děkuji |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka <1 345 archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,449 sekund.