ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Katalog CAD bloků
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoVIP Tip 512

Odpovědět Odpovědět Stránka  <12 archiv
Autor
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 6206
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.led.2007 v 00:28
Pánové trošku jste zaběhli na ostrou hranu, přeci se nemá cenu popichovat, každý může mít přeci svůj pohled na věc... Nicméně k tématu:

Původně odeslal(a) Petr Bláha Petr Bláha napsal(a):

Některé tipy jsou VIP jen pro určitý okruh uživatelů.
Toto jsem např. moc nepobral, já myslel, že za VIP se musí vždy platit.

Původně odeslal(a) koutnak koutnak napsal(a):

Že všechno něco stojí, tedy i rady pro CAD, vůbec nezpochybňuji, ale pro Vás je 13.090,-Kč/rok sympatická cena? Pro mě teda není.
Pokud jsem dobře pochopil, tak byste rád získal přístup jen k VIP sekci a ta nevjde zas až tak moc draho - viz produkt 'CAD Online' .

Upravil PepaR - 19.led.2007 v 00:29
Zpět nahoru
koutnak Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 20.bře.2006
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018
Bodů: 474
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.led.2007 v 00:34
Původně odeslal(a) PepaR PepaR napsal(a):

Pokud jsem dobře pochopil, tak byste rád získal přístup jen k VIP sekci a ta nevjde zas až tak moc draho - viz produkt 'CAD Online' .

S tím bohužel nemohu souhlasit nebo správně nerozumím popisu produktu:

"Přístup do systému CAD Studio ON-LINE (jinak je v ceně našich produktů Autodesk, HP a Internet) - přístup na CAD Studio BBS a k dalším utilitám po internetu, bez VIP služeb. Jednorázový poplatek." Cry

Upravil koutnak - 19.led.2007 v 00:39
Radim Koutňák
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Bodů: 6206
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.led.2007 v 00:51
Aha, aha, tak teď nevím, snad nám to dnes po ránu p. Michl osvětlí.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Implementujeme řešení Autodesk
Bodů: 21907
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.led.2007 v 08:16

Osvětlím rád - celá sekce Tipy a Triky na tomto serveru je určena hlavně pro zákazníky firmy Xanadu. Část tipů je navíc vázána na účet služby "Xanadu VIP server".

VIP účet je placená služba, která je součástí rozšířené podpory firmy Xanadu. První rok využívání této služby je pro naše zákazníky zdarma.

K VIP službě má dnes přístup jednak řada uživatelů, kteří si platí tzv. "CAD Support Pack" a jednak (zdarma) ti uživatelé, kteří si koupili aplikaci firmy Autodesk, její upgrade nebo Subscription u některé pobočky Xanadu po celé republice (a těch je většina).

Takže cena VIP je pro většinu uživatelů rovna 0,-Kč - pro ostatní je cena vyšší, ale s našimi obchodníky si zřejmě můžete domluvit individuální přístup.

(CADonline je jen pomocná služba pro online přístup do tzv. BBS sekce s CAD utilitami)
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)
Zpět nahoru
Radim Cech Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Používám:
Autodesk Civil 2020
Bodů: 848
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.led.2007 v 08:30
[A pokud jde o přístup k podpoře zakoupením produktu Autodesku u Xanadu. Xanadu je jistě firma odborně na výši, ale já si produkty Autodesku raději koupím u prodejce v místě bydliště. Je to jednak na druhém konci republiky a ani oni nejsou žádní blbci. Jen neprovozují takovéto fórum (což je jen dobře, protože by v té naší malé republice jen plýtvalo silami).

[/QUOTE]

Pokud tomu tak je, není přece žádný problém se na ně obrátit v okamžiku, kdy se dostanete k problému, který Vám toto fórum nedokáže vyřešit. A pokud jste jejich dlouholetý zákazník, určitě Vám rádi pomohou. Už jen proto, aby jste upgrade neudělal u konkurence!!!
R.C.

OSTRAVA
Zpět nahoru
koutnak Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 20.bře.2006
Používám:
ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018
Bodů: 474
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.led.2007 v 09:27
Ale já jsem nikde a nikdy netvrdil, že se na svého prodejce nemohu obrátit. Pouze jsem reagoval na tvrzení, že cena za podporu je sympatická svým vyjádřením, že mě se sympatická nezdá. Nic víc jsem neřekl a říci nechtěl. Howgh.
Radim Koutňák
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1712:VIPJak zvýšit výkon LAN karty (serveru) HP JetDirect?
Tip 4812:Jak v AutoCADu otevřít rastrový soubor .ECW?
Tip 1531:Jak zakázat funkci Autorotate uvnitř PLT souboru?
Tip 1326:Křivky se zobrazují nevyplněné.
Tip 1544:Nesprávné pořadí entit (Draworder) v Xrefech.
Tip 1504:Jak uložit výkres z Mechanical Desktopu do formátu starší verze AutoCADu?

Odpovědět Odpovědět Stránka  <12 archiv

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 1,617 sekund.