ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.096.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenopomaly cad?

Odpovědět Odpovědět Stránka  <12 archiv
Autor
jimmypap Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 18.zář.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autacad 2020
Stav: Offline
Bodů: 36
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.led.2008 v 12:36
Zdravím.

jedna dopňující otázka. Máte v modelové prostoru nějaké objekty řezů? Já používám autocad 2007 a pokud mám v modelu objekty řezů, tak se mi někdy rychlost autocadu sníží natolik (např. při obyčejném kopírování dvou těles), že s výkresm již v podstatě nelze pracovat. Nezáleží přitom zda jsou objekty řezů ve vypnuté nebo zmrazené hladině. příklad: měl jsem ve zmrazených hladinách několik objektů řezů a soubor (15MB) jsem uložil při realistickém zobrazování. Jelikož jsem neměl jinou verzi trvalo následné otevření souboru 2,5h (P4, 2,66Mhz, 2304MB Ram)
Zpět nahoru
CIL/CZECH/ Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.říj.2007
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
AutoCAD2008
Bodů: 15
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.led.2008 v 17:49
jj ten schvost jsem mel takyLamp ale nedavno jsem spatne zavrel Mozilu firefox a hned bylo zatizeni CPU 98% a to mam v PC 1,7GB RAM
Zpět nahoru
atrei Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 14.pro.2007
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD2007, AutoCAD2008
Bodů: 44
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.led.2008 v 20:45
no dakujem pekne za rady...urcite sa zidu.len teraz,kontroloval som ten svchost a dokonca mam spustenych sedem procesov co maju takyto nazov..takze co s tym? ukoncit ich? ak ano tak potom ktory? nie som velmi odborinik do PC a nerad by som si odpalil comp mojou sprostostou...vdaka.
Zpět nahoru
Buba Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 05.říj.2005
Používám:
AEC Collection
Bodů: 1692
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.led.2008 v 10:19
Určite nie.
svchost.exe is a system process belonging to the Microsoft Windows Operating System which handles processes executed from DLLs. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminated.
Zpět nahoru
Buba Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Používám:
AEC Collection
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.led.2008 v 10:24
Tá premenná je LAYOUTREGENCTL, nastaviť na 2

0 Regeneruje výkres pokaždé, když se přepnou karty.

1 Ukládá zobrazení listu Model a posledního aktuálního rozvržení do paměti a potlačí tak regenerace při přepínání mezi těmito dvěma prostory. Regenerace se však bude provádět při přepnutí do kteréhokoliv jiného rozvržení.

2 Regeneruje výkres poprvé, když se přepnete do každého listu. Po zbytek práce s výkresem je zobrazení již uloženo v paměti a regenerace jsou potlačeny, když se přepnete do těchto listů

Zpět nahoru
Buba Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Používám:
AEC Collection
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.led.2008 v 10:36
Tiež cez Menu->Nástroje->Možnosti->Systém->Možnosti regenerace rozvržení (ovládanie premennej LAYOUTREGENCTL
Zpět nahoru
be_em Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.úno.2006
Používám:
Používal som AutoCAD 2004, 3ds max7. Teraz AcadLT
Bodů: 865
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.led.2008 v 11:41
Původně odeslal(a) Buba Buba napsal(a):

Určite nie.

svchost.exe is a system process belonging to the Microsoft Windows Operating System which handles processes executed from DLLs. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminated.

Jasne, v žiadnom prípade ho neukončujte, tento proces musí ísť .... ono je v tom ten fígeľ že to všetci väčšinou prehliadnu - svchost ("dobrý") a scvhost (zlý)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7221:VIPPo instalaci Service Packu je práce v CAD aplikaci pomalá, trhaná.
Tip 9603:VIPPomalé otvírání projektu Revitu (RVT) - příčiny.
Tip 8864:Pomalá odezva prohlížeče Vaultu 2013 - urychlení.
Tip 11356:VIPInventor - zrychlení načítání tabulky závitů ve Win 10
Tip 10857:VIPMaximalizace výkonu v AutoCADu Plant 3D - doporučení a nastavení.
Tip 10694:VIPInventor (2016) po uložení souboru na několik sekund zamrzne (přestane reagovat).

Odpovědět Odpovědět Stránka  <12 archiv

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.