Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.097.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
honzic ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Revit 2024 Stav: Offline Bodů: 136 |
![]() Zasláno: 09.lis.2004 v 09:45 |
Tak jsem zkusil dany postup z VIP. Hodnoty jsem zmenil z 600 na 100 a z 200 na 100, ale po novem spusteni ADT-ka tam opet byli predchozi hodnoty 600 a 200. Mnou dane hodnoty si to nepodrzelo.
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Admin skupina ![]() Přihlášen: 01.říj.2003 Stav: Offline Bodů: 49 |
![]() |
Dá (není to nastavení Windows) - viz (VIP): |
|
![]() |
|
vbehun ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Autocad R10 >> Autocad 2023 / altern. QCad Prof. Stav: Offline Bodů: 1247 |
![]() |
Pokud by se jednalo o záležitost Windows, tak snad v registrech -
- změna prodlevy před zobrazením menu: [HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop] -nová hodnota (pokud není) MenuShowDelay (String) v rozmezí 0-999 (čas v [ms]). V.Běhunčík |
|
![]() |
|
honzic ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Revit 2024 Stav: Offline Bodů: 136 |
![]() |
Da se nejakym zpusobem ovlivnit casova prodleva otevreni (zavreni) palety nastroju, palety vlastnosti? Jedna se mi o schovavani palet do list, jestli mi rozumite?
![]() |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.