Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Machacek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (HK) Používám: BricsCAD, Cadkon MEP Stav: Offline Bodů: 720 |
![]() Zasláno: 15.lis.2004 v 14:12 |
Rozvržení, přetahované pomocí DesignCenter z jednoho výkresu do druhého, není přidáno. CAD tip # 2860 však není řešením tohoto problému, protože rozvržení stejného jména ve výkresu neexistuje.Neví někdo z Vás, v čem by mohl být problém?Předem děkuji Jiří Macháček |
|
Jiří Macháček
BricsCAD, Cadkon MEP |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (HK) Používám: BricsCAD, Cadkon MEP Stav: Offline Bodů: 720 |
![]() |
Zkusil jsem vymazat všechna rozvržení, přesto se nové rozvržení nepodaří přetáhnout. V textovém okně se zobrazí následující: Příkaz: '_adcenter Vnořený Xref "EL-5NP" převeden na standardní blok. Vnořený Xref "5NP_KOOstropy" převeden na standardní blok. Vnořený Xref "5np_po" převeden na standardní blok. Vnořený Xref "podpis_jm" převeden na standardní blok.
|
|
Jiří Macháček
BricsCAD, Cadkon MEP |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Dobry den, chtel bych opet trosku ozivit toto tema, protoze se mi to jeste nepodarilo vyresit. Nevi nekdo nejakou radu? Rozvržení, přetahované pomocí DesignCenter z jednoho výkresu do druhého, není přidáno. CAD tip # 2860 však není řešením tohoto problému, protože rozvržení stejného jména ve výkresu neexistuje.Zkusil jsem vymazat všechna rozvržení, přesto se nové rozvržení nepodaří přetáhnout. V textovém okně se zobrazí následující: Příkaz: '_adcenter Vnořený Xref "EL-5NP" převeden na standardní blok. Vnořený Xref "5NP_KOOstropy" převeden na standardní blok. Vnořený Xref "5np_po" převeden na standardní blok. Vnořený Xref "podpis_jm" převeden na standardní blok. |
|
Jiří Macháček
BricsCAD, Cadkon MEP |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21958 |
![]() |
Zkuste místo přetažení myší klepnout v ADC na dané rozvržení a z místní nabídky zvolit Přidat rozvržení. Možná je ale nějaká potíž přímo v onom vašem konkrétním výkresu.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Ted jsem zkusil jeste jednu vec. Vykres, kde mam potrebne rozvrzeni, jsem ulozil jako >pokus<. V tomto souboru jsem smazal uplne vsechno (hladiny, bloky, xref, ...). Po tomto zakroku se mi podarilo potrebne rozvrzeni pretahat do dalsich vykresu. Mam podezreni, ze ty problemy sovisely s xrefy, nedokazu si to ale vysvetli, protoze to predtim chodilo. JMac |
|
Jiří Macháček
BricsCAD, Cadkon MEP |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,180 sekund.