Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | ||
vknop ![]() Zasloužilý člen ![]() . Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 181 |
![]() Zasláno: 07.úno.2006 v 00:50 |
|
Osobně jsem to nikdy nepotřeboval, ale byl jsem pozván k problému, kdy pokus o vytištění *.dwf vždy skončil pádem Dwf Vieweru. Po chvíli bádání jsem zjistil, že Tisk funguje jen s právy Admina. Power User nestačí - dost divné:-( Prohlížeč ale nereaguje na nastavení tisku. Zjistil jsem, že nestačí Dwf Viewer jen "Spustit jako...", ale musím se fyzicky přihlásit s právy správce. Opravdu mě překvapuje, že pokud jen spustím prohlížeč jako správce s non-Admin účtu, tak nastavení tiskárny spuštěné z tohoto prohlížeče se spustí v jiném profilu, protože v nastavení tisku se vůbec neprojeví. Máte s tím nějakou zkušenost? Je to problém konkrétní stanice nebo jen Autodesk neumí programovat? |
||
![]() |
||
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 22004 |
![]() |
|
Funguje s jakýmikoliv právy. Aktuální verze je ale už 6.5. |
||
![]() |
||
Radim Cech ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: Autodesk Civil 2020 Stav: Offline Bodů: 848 |
![]() |
|
Prosím o odkaz na akutuální verzi. V rámci vyjádření k PD jsou ochotni někteří k obdržení elektronické podobě PD - tzn. PDF a DWF. Díky |
||
R.C.
OSTRAVA |
||
![]() |
||
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 22004 |
![]() |
|
Aktuální verze DWF Vieweru (a další informace) jsou na: Když DWF pošlete funkcí Send, přidá to do mailu automaticky odkaz na stažení prohlížeče. |
||
![]() |
||
vknop ![]() Zasloužilý člen ![]() . Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 181 |
![]() |
|
Tak na tom stroji ne:-( Kde by mohla být chyba?
Jaký to má vliv na to, že tam mají 3.1? |
||
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,367 sekund.