Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Inventor - rychlost |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
Gruber
CAD/BIM manager Přihlášen: 27.led.2014 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 28 |
Téma: Inventor - rychlost Zasláno: 17.úno.2016 v 09:51 |
Bude v dalších verzích Inventoru podporována virtualizace přes Citrix? Jde mi o to jestli má smysl plánovat zrychlení Inventoru dovybavením stanic nebo spíš rychlým serverem.
|
|
Luboš Petr
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér Přihlášen: 20.zář.2010 Lokalita: ČR (OS) Používám: Inventor, Vault Professional Stav: Offline Bodů: 30 |
Zasláno: 17.úno.2016 v 10:29 |
Dobrý den,
virtualizace přes Citrix je podporovaná již dnes. Licenčně je třeba mít síťovou licenci (licenční podmínky s virtualizací počítají). Na straně serveru pak je podporovaná HW akcelerace grafické karty (HW nVidia Grid a HDX 3D Pro na citrixu). Popsáno je to zde: http://blog.cadstudio.cz/2015/08/autodesk-inventor-na-platforme-citrix-s.html Zobecnit, zda opustit lokální stanice a migrovat na Citrix bez znalosti konkrétního kontextu nelze, obě řešení mají své výhody a nevýhody. Klíčová informace je, že technologie serverů již zvládá plně HW akcelerovanou grafiku a virtualizovaný Inventor je možno používat v produkčním prostředí pro plnohodnotnou práci. Luboš Petr
|
|
Luboš Petr
CAD Studio a.s. |
|
Gruber
CAD/BIM manager Přihlášen: 27.led.2014 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 28 |
Zasláno: 17.úno.2016 v 10:37 |
Díky, špatně jsem se vyjádřil. Virtualizovaný Inventor jsem viděl vloni na vaší konferenci a překvapila mně jeho rychlost. Šlo mi o to jestli to bude fungovat i v novějších verzích.
|
|
Luboš Petr
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér Přihlášen: 20.zář.2010 Lokalita: ČR (OS) Používám: Inventor, Vault Professional Stav: Offline Bodů: 30 |
Zasláno: 17.úno.2016 v 10:51 |
Rozumím, zde se nic nemění a v nových verzích je virtualizace podporována. Technicky to Autodesk neovlivňuje, podpora je dána Citrixem, licenčně podpora Autodesku zůstává. Dá se usuzovat, že do budoucna se nic měnit nebude. |
|
Luboš Petr
CAD Studio a.s. |
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,582 sekund.